[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Acvariu nou betta  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
merlin21
Member
[Avatar]

IP:

attison probabil nu o sa gasesti decat online, dar hikari betta bio gold, ar trebui sa se gaseasca destul de usor..
parca, dar nu sunt foarte sigur, in petshopul din real aveau hikari..

Dennerle addiction..
axl07
Member
[Avatar]

IP:

merlin21 wrote:hikari betta bio gold, ar trebui sa se gaseasca destul de usor..
parca, dar nu sunt foarte sigur, in petshopul din real aveau hikari..

Am cautat cam in toate pet shop-urile pe care le stiu eu in Brasov (inclusiv la real) si nici unde nu am gasit hikari. culmea a fost un nene care foarte senin incerca sa ma convinga ca "nu exista mancare pentru o singura specie de pesti"

In cele din urma am resuit sa gasesc intr-un loc Sera Bettagran, asta fiind singurul tip de granule pentru betta pe care le-am putut gasi in Brasov. De pe net nu prea imi vine sa cumpar, pentru ca nu mi se pare convenabil sa dau la fel de mult sau chiar mai mult pentru transport decat pe produsul propriu-zis

Poate cineva sa-mi spuna, prefereabil din proprie experienta, daca sera bettagran e buna de ceva sau nu?

This message was edited 1 time. Last update was at 08/10/2010 20:38:14

axl07
Member
[Avatar]

IP:

Am cumparat niste frunze de catappa de la Denerle pentru crevetii din acvariul "mare", dupa care m-am uitat pe net si am vazut ca frunzele respective sunt recomandate si pentru betta. A incercat cineva sa adauge frunze de felul acesta intr-un acvariu pt betta?...parea bettutul vostru mai fericit dupa asta? Nu s-a colorat apa prea tare?

This message was edited 2 times. Last update was at 16/10/2010 17:30:01

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: