[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Trichogaster leeri si Barbus Tetrazona  XML
Forum Index » Anabantidae
Author Message
Magda
Senior member

IP:

Intre timp mi-am raspuns cam singura la intrebari Asa ca am renuntat la ideea cu Botia (se fac muuult prea mari) si la sfatul cuiva (nu spun cine, persoana importanta :smecher: ) mi-am luat conconiusi. Pana acum imi plac cum se comporta si cum dau in acvariul meu alaturi de Leeri Se cam ignora reciproc
La multi ani! !:-)
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Magda wrote: mi-am luat conconiusi. Pana acum imi plac cum se comporta si cum dau in acvariul meu alaturi de Leeri

Alegere inteleapta. Sa stii ca pestisori mai dragalasi ca acestia nu imi puteam imagina ca exista!!! :-) La mine in acvariu s-au acomodat imediat nu exista sa treaca cineva pe linaga bazin si sa nu se adune gramada. Mie una, imi sunt tare, tare dragi. :-)
Magda
Senior member

IP:

Dolly wrote:
Magda wrote: mi-am luat conconiusi. Pana acum imi plac cum se comporta si cum dau in acvariul meu alaturi de Leeri

Alegere inteleapta. Sa stii ca pestisori mai dragalasi ca acestia nu imi puteam imagina ca exista!!! :-) La mine in acvariu s-au acomodat imediat nu exista sa treaca cineva pe linaga bazin si sa nu se adune gramada. Mie una, imi sunt tare, tare dragi. :-)

Yeap, si mie imi devin din ce in ce mai simpatici. Mi-au colorat si inviorat acvariul. La toata lumea a placut. Ma cam supara ca atunci cand aspir substratul se aduna toti gramada exact langa clopotul cu care fac curatenie. Si trebuie sa fiu cu mare bagare de seama sa nu trag si un conconius odata cu mizeria
Kosmo
Member

IP:

Eu am conconiusi si gourami si se inteleg perfect. Adica se ignora reciproc. Conconiusii sunt foarte curiosi si mancaciosi. De fiecare data cand bag mana in acvariu ma ciupesc.

Forum Index » Anabantidae
Go to: