[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Compatibilitate pesti.  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
flash gordon
Member
[Avatar]

IP:

Buna seara(sau ziua in Ro , )Numele meu este Eduard si scriu al doilea topic.Am un acvariu de 20 galoane,voi da mai multe detalii mai tarziu(sunt la ciclare acum) .Momentan ma intereseaza cateva lucruri:
-Barbus Tetrazona verde sunt compatibili cu Neoni?(ma,intereseaza cat tetra verzi sa pun in acvariu si cati neoni daca sunt compatibili)
Barbus Terrazona verde cu Tetra Columbiana?
-Dintre pesti catfish:
Cati Ancistrusi si cati Corrydoras pot pune intr-un acvariu de 20 galoane.
Multumesc pentru amabilitate.
[Yahoo!]
naitsirc
Senior member
[Avatar]

IP:

Noi in Romania inca folosim litri
20 galoane banuiesc ca e undeva la 75-76 litri... daca e vorba de US Gallons sau 90-91 litri daca in Canada folositi Imperial Gallons

Pentru calculare necesar volum de apa vezi aici: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/220.page
Dupa calcule iti transformi tu din litri in gallons

Don't only practice your art, but force your way into its secrets, for it and knowledge can raise men to the Divine - Ludwig van Beethoven
[Yahoo!]
flash gordon
Member
[Avatar]

IP:

Salut.Inca nu mi-ai raspuns la prima intrebare.Merci.
[Yahoo!]
flash gordon
Member
[Avatar]

IP:

naitsirc wrote:Noi in Romania inca folosim litri
20 galoane banuiesc ca e undeva la 75-76 litri... daca e vorba de US Gallons sau 90-91 litri daca in Canada folositi Imperial Gallons

Pentru calculare necesar volum de apa vezi aici: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/220.page
Dupa calcule iti transformi tu din litri in gallons

As fii bucuros daca mi-ai spune daca Tetra green sunt compatibili cu Neoni.Merci pentru intelegere si scuza-ma daca sunt insistent .
[Yahoo!]
naitsirc
Senior member
[Avatar]

IP:

Un simplu search pe google iti va arata ca Barbus Tetrazona verde:
- atinge 7 cm, deci iti trebuie vreo 14 litri de apa pentru fiecare buc.
- este peste de grup, se tin minim 6 impreuna, recomandat 10. Daca tii minim 6 atunci ai nevoie de 84 litri pentru ei
- ciupeste cozile si inotatoarele la alti pesti deci se recomanda sa fie tinuti doar cu neoni. Barbus Tetrazona verde contrasteaza cel mai bine cu neoni rosii. Daca ii pui cu neoni, si acestia sunt pesti de card, si ei trebuie tinuti in grupuri mari, si pentru fiecare neon ai nevoie de 6 litri de apa... Deci pana la urma cati litri are acvariul tau? Caci nu stiu daca iti incap Barbus Tetrazona verde cu neoni... sanitarii nici nu intra in discutie

Don't only practice your art, but force your way into its secrets, for it and knowledge can raise men to the Divine - Ludwig van Beethoven
[Yahoo!]
BGD46
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Barbus tetrazona sunt din Asia (sumatra, borneo). Neonii sunt din Brazilia (amazon). Nu mai combinati specii care sunt din biotopuri diferite ptr ca si nevoile lor sunt diferite.
Daca pui 6-7-8 barbus tetrazona intr-un acvariu si dupa 1-2 saptamani vrei sa bagi alti pesti, o sa ai probleme cu noii veniti. Tetrazona sunt pesti teritoriali si nu vor accepta ,usor, niste intrusi. Poti sa ai noroc numai daca toti vor ajunge in acvariu in acelasi timp sau tetrazoanele vin mai tarziu. Sau......daca tetrazoanele sunt pui.....atunci se vor adapta situatiei.

This message was edited 1 time. Last update was at 14/02/2012 16:55:12

flash gordon
Member
[Avatar]

IP:

naitsirc wrote:Un simplu search pe google iti va arata ca Barbus Tetrazona verde:
- atinge 7 cm, deci iti trebuie vreo 14 litri de apa pentru fiecare buc.
- este peste de grup, se tin minim 6 impreuna, recomandat 10. Daca tii minim 6 atunci ai nevoie de 84 litri pentru ei
- ciupeste cozile si inotatoarele la alti pesti deci se recomanda sa fie tinuti doar cu neoni. Barbus Tetrazona verde contrasteaza cel mai bine cu neoni rosii. Daca ii pui cu neoni, si acestia sunt pesti de card, si ei trebuie tinuti in grupuri mari, si pentru fiecare neon ai nevoie de 6 litri de apa... Deci pana la urma cati litri are acvariul tau? Caci nu stiu daca iti incap Barbus Tetrazona verde cu neoni... sanitarii nici nu intra in discutie

Multumesc pentru raspuns.Acvariul meu are 76 de litri.este plantat ,momentan este la ciclare.
Ape limpezi!
[Yahoo!]
flash gordon
Member
[Avatar]

IP:

BGD46 wrote:Barbus tetrazona sunt din Asia (sumatra, borneo). Neonii sunt din Brazilia (amazon). Nu mai combinati specii care sunt din biotopuri diferite ptr ca si nevoile lor sunt diferite.
Daca pui 6-7-8 barbus tetrazona intr-un acvariu si dupa 1-2 saptamani vrei sa bagi alti pesti, o sa ai probleme cu noii veniti. Tetrazona sunt pesti teritoriali si nu vor accepta ,usor, niste intrusi. Poti sa ai noroc numai daca toti vor ajunge in acvariu in acelasi timp sau tetrazoanele vin mai tarziu. Sau......daca tetrazoanele sunt pui.....atunci se vor adapta situatiei.[/quote
Multumesc pentru lamuriri.
Ape limpezi!
[Yahoo!]
Alexandru25
Member
[Avatar]

IP:

Pai tu nici, macar nu te-ai prezentat ,ai trecut direct la subiect esti om hotarat bag eu de seama.

http://acvablog2012.eublog.ro/
[WWW] aim icon
Lazar Ginel
Ogar batran
[Avatar]

IP:

Noi ,te intelegem ca esti din Canada ,dar te rugam sa deschizi topicuri la sectiunea pe care o doresti .
Asa ca navigare placuta
Aici se inchide

Ogar batrin dar.... cu miros fin

Forum Index » Despre noi
Go to: