[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Speacii de pesti  XML
Forum Index » General info
Author Message
mihaibaciu
Member
[Avatar]

IP:

Buna ziua,puteti sa imi spuneti si mie cateva speci de pesti mai comune asa?care s-ar potrivi cu xipho,cu un hoplo, cu un rechin argintiu,pentru un acvariu de 53 de litri ,nu nu restrictionati speciile din cauza dimensiunilor acvariului pentru ca vreau unu mai mare,acum vreau doar sa aflu mai multe speci de pesti nu chiar rari
Bogdan_Musat
Membru de baza
[Avatar]

IP:

mihaibaciu wrote:Buna ziua,puteti sa imi spuneti si mie cateva speci de pesti mai comune asa?care s-ar potrivi cu xipho,cu un hoplo, cu un rechin argintiu,pentru un acvariu de 53 de litri ,nu nu restrictionati speciile din cauza dimensiunilor acvariului pentru ca vreau unu mai mare,acum vreau doar sa aflu mai multe speci de pesti nu chiar rari

cu xipho: guppy si platy, ancistrus, sae
cu hoplo: cory si, eventual, goldfish, apar niste diferente la temperatura, mai cu seama la reproducere, dar nu cred ca intentionezi sa ajungi prea curand sa inmultesti hoplo

Daca nu poti face mutari geniale, macar greseli fatale sa nu faci.
[Yahoo!]
allexxandra
Unripe member

IP:

Care este cel mai rezistent peste ?? Ma refer care sa nu aiba nevoie de foarte multa atentie, sa nu fie sensibil ??
popescu.cristian10
Member

IP:

eu zic ca cory sau ancistrus dar si betta,favoritul meu,plus ca e si frumos.
[Yahoo!]
mihaibaciu
Member
[Avatar]

IP:

dar pot sa iau betta si sa il pun intr-un acvariu cu 15 pesti?
popescu.cristian10
Member

IP:

depinde ce pesti,sa nu fie mai mari ca el,de exemplu nu prea ai plac scalari,sa nu aiba inotatoare lungi,poti citi pe internet mai in detaliu daca te intereseaza,iar daca tot nu te lamuresti mai poti pune intrebari nu e nici o problema,bata incontinuare.
[Yahoo!]
kmol
Senior member
[Avatar]

IP:

Betta masculi nu prea agreeaza nici un alt peste care este colorat si din punctul lui de vedere ar putea fi un concurent/pretendent. Asa ca mai bine iti iei gandul de la a tine masculii betta in acvariul comunitar. Exista si exceptii desigur, rare dar exista. Insa esti sigur ca vrei sa verifici daca va fi un betta miserupist fata de vecini sau mai rau un betta jumulit de colocatari?
Atentie, scalarii or fi ei numiti angelfish (=peste inger) da' nu prea au multe in comun cu notiunea. Cand ii apuca cheful ai sa ii vezi ce pradatori/batausi pot deveni.
Ape limpezi sa aveti...

This message was edited 1 time. Last update was at 28/03/2012 09:59:36

Misiunea mea este sa imi omor timpul, a lui - sa ma omoare pe mine. Ne întelegem bine, ca între asasini.
[Email]
tabscorbet
Unripe member

IP:

This message was edited 1 time. Last update was at 26/07/2012 06:38:23

Forum Index » General info
Go to: