[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
E bine lipit acvariul ?  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
bobtech
Junior member
[Avatar]

IP:

Am comandat un acvariu de 60x35x35 cm cu sticla de 6 mm si nu mi l-a lipit cum credeam eu ca se face (cum am vechiul acvariu), adica toate cele 4 fetze sa se sprijine pe fundul acvariului.

Lateralele (35x35) sunt lipite deasupra, adica sa sprijina pe fundul (60x35) acvariului, dar fatza si spatele (60x36.2) sunt lipite pe lateralele fundului, adica nu se sprijina pe fund, ci direct pe acelasi nivel cu fundul.

E bine asa ? Nu e pericol sa sa desprinda ?
E primul meu acvariu la comanda, vechiul l-am primit.

Omu a zis ca asa au comandat alti acvaristi, dar daca nu sunt multumit imi face altul.
[WWW]
kata
Member
[Avatar]

IP:

Dupa cum spunea cineva pe forum: "iti vei da seama cand il vei umple cu apa" :-)
Lasand gluma deoparte nu prea cred sa aiba probleme. Un mod de a face un acvariu este sa lipesti lateralele si fetele de fund. Ce ai tu ar fi o combinatie ale celor 2 moduri de a lipi un acvariu.
Firma asta care ti l-a facut are experienta in domeniu?
Mai poti citi si urmatorul articol

"Sunt prea sarac sa-mi permit lucruri ieftine!"
[Email] [Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Daca lipitura e corecta si a degresat suprafata inainte, n-o sa ai probleme.

Poze: smilie ... Poze cu plante
viviparu'
Senior member

IP:

In mod normal toate laturile acvariului trebui sa se sprijine pe baza. Probabil n-ai calculat bine dimensiunile(din lateralele mici trebuia sa scazi grosimea sticlei) si atunci asta a fost solutia pe care au gasit-o baietii.

Oare unde vom gasi atatea intrebari pentru cate solutii avem?
[Email]
bobtech
Junior member
[Avatar]

IP:

firma are experienta, adica am mai vazut la ei si alte acvarii, dar nu stiu ce parere au proprietarii lor.
pentru cunsocatorii timisoreni: firma e o sticalrie pe Calea Sagului, langa statia de troleu, la intersectia unde este Profi.
in unele locuri exista bule de aer in silicon. sunt "daunatoare" ?
luni ma duc sa-mi iau al doilea acvariu de le ei, facut dupa indicatii mai clare, dar l-as tine si pe asta ca sa-l folosesc la firma unde lucrez, ca decor.
inca nu l-am umplut, doar de o palma, ca am fost plecat 5 zile
[WWW]

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: