[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
ajutor betta bolnav  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
popescu.cristian10
Member

IP:

sal, o mica descriere:am un acvariu de 10 litri un sanitar mic planta artificiala filtru dar cumparat de doar 1 zi,termomentru si pietricele in loc de nisp,betta il am de 3 saptamani nu stiu cat are zic eu cred ca are 1 an[8cm]a fost sanatos pana acum catvea ore cand am vazut ceva schimbari la el,se sprijina de termometru sau sta pe fund si eu zic ca o sa moara[sper sa nu]dar eu zic ca e bolnav nu stiu ce are,mai se agiata ctodata fugind in sus si in jos,cu sanitaru nu are probleme,de mancat vad ca manaca numai ce i-am data de mancare,apa am schimbat-o a fost tratata si lasata 24 ore,am tratat-o cu aqa safe,prima oara l-am avut intr-un bol de cativa litri-23,apoi l-am mutat in cel de 10 zile si nu am ciclat apa fiind la inceput,acum se sprijina cand pe plante cand pe termometru cand pe fund,rog pe cineva sa imi dea sfaturi,multumesc
[Yahoo!]
crimson
Member

IP:

nu cred ca este normal sa deschizi 5 topicuri pentru acelasi lucru, in conditiile in care ti-au fost date deja o gramada de raspunsuri, si daca faci un efort si te uiti la linkuri utile si la sectiunea Anabantidae iti dai singur raspunsurile!
popescu.cristian10
Member

IP:

crimson wrote:nu cred ca este normal sa deschizi 5 topicuri pentru acelasi lucru, in conditiile in care ti-au fost date deja o gramada de raspunsuri, si daca faci un efort si te uiti la linkuri utile si la sectiunea Anabantidae iti dai singur raspunsurile!
eu zica am deschis pe acelasi subiect doar 2 citeste mai bine,iar dupa cum gandesti tu doar 4 invata sa numeri si ms pt ajutorul primit
[Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Era suficient un singur topic .
Scrie astfel incit sa intelegem ce vrei sa spui fara sa reluam la nesfirsit si fara prea mare succes frazele tale.

Poze: smilie ... Poze cu plante

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: