[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Vand acvariu 270L+ stand + Lampa suspendata + Filtru  XML
Forum Index » Vanzari
Author Message
pc.ciprian
Moderator
[Avatar]

IP:

Din motive "sarate" (trec pe acvariu marin mare) am decis sa vand ceea ce am si sa o iau de la 0 pentru ca noul proiect are alte date ale problemei si decat sa modific ceea ce am prefer sa vand si sa fac de la 0 cum trebuie ...astfel:

VAND

Bazin geam de 10 cantuit de masina fara intarituri 100x60(Latime)x45(inaltime) 350ron
Stand cu blat, pereti laterali si mijloc pal dublu , spate pal negru, usi wenge 450ron
Lampa suspendata bricolata din komatex 7x39w (3 drossere OSRAM 2x39w + 1chinezesc) toate drosserele electronice + mai multe neoane 865 830 plantgrow, folosite , termometru digital inclus in lampa cu senzor care atarna din spate in apa, vine cu lanturile cu care o am prinsa in tavan trebuie doar sa va dati gauri Lampa are posibilitate de aprindere 2neoane 2neoane 3neoane - 300 ron
Filtru JBL e1500 Folosit din 25/03/2010 inca mai am si cutia la el mi se pare, atunci am gasit pe forum ca am achizitionat ca nu stiam, ca medii filtrante are originalele numai un sertar cu syporax in loc de inelele ceramice. 450ron Bonus surface skimmer
Filtrul are o mica zgarietura in partea de sus de la colierele unei pompe care mi`a stat pe el
Daca se ia si se si monteaza bazinul el vine "semi" ciclat filtrul fiind plin cu bacterii

Total pentru cine ia tot 1400ron
BONUS(doar celui care ia totul):
- transport asigurat DOAR IN CONSTANTA,
- tot quartul care e acum in bazin si ce acareturi om mai gasi ca se ascund in masa pietre creci whatever
- O mana de red cheerry cred ca sunt vreo 20-25 nu i`am numarat pe toti
- 10/11 Rhodostomusi
- Prefer in Constanta, dar trimit si in tara daca cumparatorul isi rezolva cu transportul.

Poze cu bazinul, cu ce a fost in el gasiti :
1. In primul setup
2. Al 2-lea setup
3. Al 3-lea setup
Se poate vedea indeaproape in constanta oricand numai sa dati un semn inainte

Teoretic prin curier nu trimit mai nimic in provincie pentru ca am avut experiente cu canistre sparte iar de neoane si de lampa nu mai vorbesc
De mentionat ca bazinul in mom de fata inca este functional cu 4 discusi in el deci deocamdata nu se pune problema vanzarii pe bucati doar daca se vand cel putin 2 lucruri
Mai multe detalii la tel 0724110062
YahooMessenger pc.ciprian
Sau PM
Ciprian

Inceputul | 100x60x45 first setup ADA | 100x60x45 JBL | 30cm ADA Cube | 100x60x45 Tropica Garden | 100x60x45 Tropica Moss | 30cm Nano Reef Cube (inceputul) | 100x60x45 Rimless Reef | 200x80x65h Reef Coloristic | ... ?
[Email] [WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Vanzari
Go to: