[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
vreau sa stiu o inf despre betta  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
popescu.cristian10
Member

IP:

am un peste betta slpendes si un sanitar,prima oara a fost doar betta intr-un bol de 3 litri,totul a fost ok,apoi l-am mutat intrun acvariu de 10 litri impreuna cu un sanitar si am pus si o planta artificiala,dar betta a inceput doar sa isi modifice comportamentul,se cam agita mai tot timpul in sus in jos parca ar vrea sa iasa din acvariu,in rest e ok mannca normal,e ok ce face?as vrea sa si stiu de ce se agita asa?astept un raspuns,cristi,ps:sa fie cumva ca il hranesc de 3 ori pe zi?

This message was edited 1 time. Last update was at 11/01/2012 21:37:46

[Yahoo!]
BGD46
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Daca colegul de camera (sanitarul) nu il alearga pe Betta......nu se agita din cauza asta. Poate nu este obisnuit cu noua locuinta sau parametrii apei nu sunt pe placul sau.
crimson
Member

IP:

cand schimbi acvariul unui peste 1-2 zile de obicei se agita, acum depinde si de peste... eu permut "locuintele" l abetta destul de des si nu sunt asa agitati, dar cand i-am luat se cam agitau la schimbari minim o zi...

cat despre locatari... din cate stiu betta cam alearga cory, ca am incercat si eu sa ii tin impreuna...(femelele nu fac asta...)
viulian
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Acuma nu stiu ce sa zic, dar poate s-o dezmorti si el de la 3L la 10L are loc macar sa-si indrepte spatele si sa innoate un pic

Daca mananca precum un porc - atunci e sanatos. Fa un filmulet daca tot mai face asa ..

Acv. 30L, Acv. 10L, Acv. 16L, Reef 30L, Acv. 0.09L; In trecut: Acv. 25L, Acv. 8L
Pt. imbunatatit navigarea pe forum (My Stats, Big Images resize, Timezone fix)
[WWW]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: