[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Discus  XML
Forum Index » Cichlidae
Author Message
Robert80
Junior member
[Avatar]

IP:

Acum cateva zile am vizitat un prieten si am observat in acvariul sau o combinatie mai "ciudata" dar placuta la vedere si anume el are intr-un acvariu de 250 L 6 Discus-i si 4 pesti Papagal nu stiu exact sa va spun denumirea "ca la carte a speciei".
Doream sa va intreb daca exista compatibilitati intre specii sau nu deoarece am achizitionat si eu de circa 2 spatamani 4 pui de discus si sunt tentat sa achizitionez niste pesti papagal, dar nu doresc ca pe viitor acestia sa fie "fugariti prin acvariu".
[Email] aim icon
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Robert80 wrote:Acum cateva zile am vizitat un prieten si am observat in acvariul sau o combinatie mai "ciudata" dar placuta la vedere si anume el are intr-un acvariu de 250 L 6 Discus-i si 4 pesti Papagal nu stiu exact sa va spun denumirea "ca la carte a speciei".
Doream sa va intreb daca exista compatibilitati intre specii sau nu deoarece am achizitionat si eu de circa 2 spatamani 4 pui de discus si sunt tentat sa achizitionez niste pesti papagal, dar nu doresc ca pe viitor acestia sa fie "fugariti prin acvariu".

Uite aici cum stau lucrurile cu pestii papagal. E pacat de ei si e si mai mare pacat sa-i combini cu discusii.
dotoru
Member
[Avatar]

IP:

in nici un caz sa nu faci asemenea prostie
ia da o tura aici .
in cazul in care vrei sa asociezi discusii cu ceva mai bine incearca cu caracide(parerea mea)

prin definitie cand investighezi necunoscutul, nu stii la ce rezultat vei ajunge.
ale mele
[Email] [Yahoo!]
Robert80
Junior member
[Avatar]

IP:

Multumesc pentru sfaturile date!
[Email] aim icon

Forum Index » Cichlidae
Go to: