[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Hyphessobrycon pulchripinnis (Lemon tetra)  XML
Forum Index » Characidae
Author Message
Dan_McTudor
Member
[Avatar]

IP:

Noii locatari, dupa primii trei Parotocinclus jumbo, sunt 10 juni Hyphessobrycon pulchripinnis. Cat de populari sunt in Romania ?
[Yahoo!]
razvan
Membru banat

IP:

asa de populari incit nu a auzit nimeni de ei... ;)
superbi pesti.. mici cu dungulita aia galbena pe anala, ce cird, pe gustul meu.
am avut si eu mai demult citva.

auzi nene? mai vi cu multe "exotisme" d'astea? ca le deschizi ochii la juniori si-i vezi ca se lasa de discusi + catfish, sau scalari cu carasi... ;0
Dan_McTudor
Member
[Avatar]

IP:

razvan wrote:asa de populari incit nu a auzit nimeni de ei... ;)
superbi pesti.. mici cu dungulita aia galbena pe anala, ce cird, pe gustul meu.
am avut si eu mai demult citva.

auzi nene? mai vi cu multe "exotisme" d'astea? ca le deschizi ochii la juniori si-i vezi ca se lasa de discusi + catfish, sau scalari cu carasi... ;0

Dom' Razvan, aici "Lamaitele" sunt la indemana tuturor, zau asa 1,5 Euro bucata... Am renuntat la "Cardinal tetra" (neon rosu), caci erau salbatici si am inteles ca sunt mai greu de crescut. Daca toate sunt OK, ultimii locatari vor "veni" peste vreo saptamana - o pereche de Ramirezi. Asta va fi tot - 3 specii. Nu vreau sa incarc bazinul cu 10 mii de soiuri de "peshtani"....
[Yahoo!]
Dan_McTudor
Member
[Avatar]

IP:

Sunt un fotograf execrabil... smilie http://www.acvariu.ro/coppermine/displayimage.php?album=445&pos=0

editat de razvan
am reparat linkul
[Yahoo!]
Dan_McTudor
Member
[Avatar]

IP:

razvan wrote:am avut si eu mai demult citva.

Si ce s-a intamplat, nu se mai gasesc in Romania ?!
[Yahoo!]
razvan
Membru banat

IP:

daca toata lumea o da inainte cu discusi, cu discusi si iarasi discusi, de d'astilalti nu se mai ocupa nimeni, doar ce se importa... si cum nu sunt niste pesti prea aspectuosi, cind sunt mici, sa ia ochiu la client... nu se aprovizioneaza.... cestiuni de "managiment comercial" ;)
de asta tot bat eu campii cu "CARACIDE MICI , NEAMULE, CARACIDE MICI"
se aude prin romanica, cum ca ar exista cineva care PRODUCE...
calistus, palmeri, bleheri, rodostonus, megalopterus, flameus, kerri, si alti pesti de care pot sa bag mana in foc ca marea majoritate "poate" nici nu a auzit.... care sunt frumosi IN GRUP , care nu necesita conditii ULTRASPECIALE... samd...
d'aia ma apuca pe mine pandaliile cind vad ca toata lumea ii da inainte pe discus
la capitolul asta, incep si eu sa fiu un "pic extremist" cam cum e sandu cu accesoriile si fertilizantii profi ;)
nu mai vezi pe cineva sa "faca" niste guppy ... sa nu zic de concurs, dar ceva care sa atraga ochiul, ...ca deh, guppy sunt pentru incepatori, si d'aia vezi ca "incepatorii" dau direct in discusi, si-i chinuie de pomana, doar "ca sa-si dea mana" ... smilie
Dan_McTudor
Member
[Avatar]

IP:

Dom' Razvan, in mine ai "omu' tau" !!!!
[Yahoo!]
Dan_McTudor
Member
[Avatar]

IP:

Plus ca daca esti dispus sa ai un bazin "cald", o sa incerc sa vin cu "prospaturile" din Finlanda (la anu'), sa le tin la tine pana imi reciclez un tanc. Sau alte variante...
[Yahoo!]
Vlad_Cluj
Junior member
[Avatar]

IP:

Gresestio domnule Razvan pt ca numai acolo la voi la Bucuresti sunt in top :-) discusii aici la in Cluj (la noi in ardeal) majoritatea crescatorilor sunt profilati pe familia characidae datorita duritatii slabei a apei, motiv pentru care in magazine characidaele sunt prezente in proportie de 60% asa ca vas sugera sa faceti si voi un "import" mai intens pt, a cucerii piata cu characidae.
[Yahoo!]
razvan
Membru banat

IP:

eh, imi varsam si eu naduful ....
stiu ca la cluj e patria caracidelor.... dar, e departe...
chiar, ai putea detalia putin ce "se gaseste" pe piata????
Dan_McTudor
Member
[Avatar]

IP:

razvan wrote:stiu ca la cluj e patria caracidelor.... dar, e departe...
chiar, ai putea detalia putin ce "se gaseste" pe piata????

Finlanda e si mai departe... Ar fi interesant de vazut cam ce se gaseste la Cluj.
[Yahoo!]
Vlad_Cluj
Junior member
[Avatar]

IP:

Pe piata se gasesc megalopterus, erythrozonus, Thayeria boehlkei, callistus, ornatus, palmeri, herbertaxelrodi, hasemania, bineinteles neoni "albastri", shultei,flammeus, depinde de perioada si de crescatori. Insa pe sub mana :-) se gasesc si Hyphessobrycon sweglesi, kerri, Hemigrammus bleheri, rhodostomus, filigera, neon rosu, "lamaite" .
[Yahoo!]
lxstoian
Junior member
[Avatar]

IP:

Am si eu 4 Hyphessobrycon sweglesi. Poate cineva sa-mi ofere mai multe informatii despre acesti pesti? Vreau sa stiu mai ales la ce dimensiuni ajung si cum pot sa-mi dau seama care este masculul si care este femela.
[Email] [Yahoo!]
Vlad_Cluj
Junior member
[Avatar]

IP:

Ia oriveste aici http://filaman.ifm-geomar.de/summary/SpeciesSummary.php?id=10659.
[Yahoo!]

Forum Index » Characidae
Go to: