[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Bat-reef  XML
Forum Index » Bazine mari
Author Message
georgemonda
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Bre uratule......si eu vreau patrunjel din ala!
Poi nu vi de 1 mai sa le vezi personal Adi?????
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Adi, sump-ul colcaie de carcalaci..

George, peste 3 saptamani. Saptamana viitoare i-am promis unui prieten drag.

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
adivb
Senior member
[Avatar]

IP:

Numa sa gaseasca intrarea in paradisul promis al patrunjeilor

@George: din motive tehnice se amana 1 mai.. sper sa ai jungla pana atunci, sau plantat marin ...si niste "cabaline marine", d'aia mici
georgemonda
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

adivb wrote:

@George: din motive tehnice se amana 1 mai.. sper sa ai jungla pana atunci, sau plantat marin ...si niste "cabaline marine", d'aia mici

Poi Adi draga eu am pastrat mielul si vinul, acu ce ma fac cu ele?????
adivb
Senior member
[Avatar]

IP:

Acu daca ai "dat tot din casa" tre sa impartim si cu Pavelescu..baga mielu la congelator langa brine shrimps si vinu in beci si am io grija sa ajunga si in Colentina o portie consistenta
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

V-am zis bancul ala? Cum recunosti un caine daca e baiat sau fata? Ii dai o bucata de slanina, daca e bucuros, e caine. Daca e bucuroasa, e catea.

Un derivat: cum recunosti mielul daca e chiar miel? Ii dai o bucata de slanina, daca e bucuros, e caine..

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
georgemonda
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Puslama plinuta ce esti
adivb
Senior member
[Avatar]

IP:

Pai de la Bistrita la Colentina ajunge congelat...cum ti-o fi norocul
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Bag picioarele.. am racit cobza, ma doare-n gat, ma doare si bostanul.. Mai bag un nurofen si ma apuc sa vopsesc lemnele de la George

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
ionut_dt
Senior member
[Avatar]

IP:

Dane, posteaza si tu niste poze cu lemnele de la nea George, nu de alta dar la viitorul bazin vreau sa fac carcasa din lemn-natur

Ionut Dumitrascu
melcu
Senior member
[Avatar]

IP:

Salutare,

Ce lampa ai luat acolo bre ? Ca ma pasioneaza problema... tot stau ma chinui !
Marti
Senior member
[Avatar]

IP:

Dane,

N-o sa faci alge in sump, pe langa refugiu, de la lumina aia? Io ma gandesc sa implementez un refugium intr-o galeata de sare red sea, d-aia neagra cu intentia de a proteja restul sumpului de aparitia eventualelor alge.

setup 1 | setup 2
[WWW]
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Ionut, cand termin. Acum le vopsesc, le patinez, le dau cu lac.

Melcu - de la chinezi: http://www.ebay.com/itm/New-Chihiros-C-Series-Aquarium-Mini-Tank-LED-Plant-Lamp-7-18W-Clip-Light-20-36cm/182400080824?_trksid=p2047675.c100011.m1850&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D40130%26meid%3Dee698c3cd35f41a9b59a8f70e2b85158%26pid%3D100011%26rk%3D1%26rkt%3D12%26sd%3D281705129487

Marti - nu stiu, m-am descurcat cu ce am avut si in limita spatiului.. vedem ce se intampla

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
melcu
Senior member
[Avatar]

IP:

Sarumana de info. E din plastic chinezaria sau are si ceva metale ?
elven
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

eu zic ca-i plastic !

My "Black Water" reef 300L
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/0/28045.page
image
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

PVC, in totalitate

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

koala wrote:O stiti pe aia cu "omu' sarac, painea si biserica"?... ei bine, ala-s eu!

Pa dracu..

Azi am avut o zi groaznica si colac peste pupaza, m-am simtit atat de rau, incat nu vedeam la 2 metri in fata ochilor (sunt racit cobza).
Vin acasa, cu colegul ION bagat in rucsac, luat cu japca, ca sa dau jos vechea lampa (coparseu™)
Proptesc coparseul cu lanturi, ca sa nu cada accidental si da-i si munceste la suruburi. Bineinteles ca nu ieseau, la unul i-am belit si floarea, intr-un final l-am desurubat cu tarodul (da, da..)
Da lampa jos cu emotii, mamaliga ala de ION era s-o scape, m-am pisat pe mine tot, in fine.. am reusit.
Asteptand sa vine Dan (hadul) cu bormasina, imi cad ochii pe laterala standului, sub BA. Ce sa fie, ce sa fie.. o dara de sare. Plm, pun mana pe la tevi pe acolo, ud. Picura pe la robinet.
Deschid o sedinta de spiritism si ma apuc sa vorbesc cu mortii (tu-ti mortii ma-tii, luati-as mortii ma-tii, etc). Apare Dan, opresc pompa de recirculare, golesc BA-ul pana sub nivelul full sifonului, desfac robinetul. Pana sa ma chioresc eu la robinet, incepe sa curga ca la balamuc (din cauza pompelor de valuri, nivelul apei din BA a crescut usurel). Morti, raniti, mame. Scot din prinza pompa de autocompletare (asa am crezut eu), scot apa din BA cu furtunul intr-un butoi, desfac robinetul, il curat. Zic - hai sa schimb garnitura. Evident, am toate tipurile de garnituri in casa, mai putin ce trebuie. Raniti, mame, etc. Intorc garniturile invers, montez totul la loc, bag apa din butoi inapoi in sump.. plm, era cu 10-15 litri in plus. Verific pompa de autocompletare, functiona. Blestemeeeeeeeeee!
Dau drumul la angarale, merge totul bine 2 minute, apoi incepe iar picatura chinezeasca. Matuse, surori, nepoate si mame. Scot apa, desfac robinetul, improvizez o a doua garnitura, etc etc, poveste se termina cu pic-pic. Am trecut la partea barbateasca: tati, unchi, bunici, plm. Opresc, desfac, dau cu teflon pe filetul robinetului - slava Barbosului, nu mai picura. Ma uit, ma gandesc, gasesc solutia: tai robinetul, pun 2 mufe de legatura si o bucata de teava in locul lui, iar robinetul taiat il montez deasupra sumpului, tot cu o mufa de legatura.
Exact, 3 mufe de legatura. Am doar doua. Iar Tangitul nu mai e bun, nu mai are fluiditatea normala si are aspect mat-alburiu. Ce sa fac? Rabd pana maine, stau cu morcovul, trec pe la Romstal si iau cele necesare. Intre timp, in premiera in viata mea, am facut sex cu robineti, mufe, tevi, lipici, etc.
In fine, sa-l ia dracu, hai sa montez picioarele de sustinere a lampii - facute de George, manca-i-as pasarica lui de barosan ce e, sefu la ghiuluri
Dau primul semn pe perete si ma gandeam: ce spiral, de 6 sau de 8? Ma duc la dulapior, ma uit.. plm, doar holzsuruburi scurte, de 45 cel mai lung. Dumnezooo! Trebuie sa trec maine pe la Hornbach sa iau si holzuruburi si dibluri, plm. Tuzgura ma-tii de acvariu, cu cine te-a vrut in casa.
Acum, in loc sa stau la orizontala ca mi-e rau de-mi tiuie urechile, pandesc robinetul cu lanterna si hartie igienica, sa vad daca mai picura. Te-s-ar cainii in el..

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
ionut_dt
Senior member
[Avatar]

IP:

Fratele meleu, numai io te inteleg. Acum cateva luni, prin toamna cred, era sa intarziu la munca. Pe la vreo 4 dimineata ma trezeste nevasta si ma ocaraste de mama focului ca vrea si ea sa doarma. Se dezamorsase sistemul si nu mai se stabiliza. mai rar asa ceva. Eu acum ce sa fac, ma duc si incep sa mai strang-desfac robinetul. Poola reusita. Bineinteles ca am apelat la stamosi Manevrand eu usor-usor robinetul, asa cat sa-i gasesc pozitia, ce sa vezi? picura Totul s-a lasat cu desafcerea robinetilor de la open si de la full. Full-ul era la mijoc..
Nu stiu cat loc ai tu la cutia overflowlui, dar la mine este la perete, undeva maxim 15 cm pentru manevre

Asa ca...te inteleg. Din acest motiv , viitorul acvariu o sa aibe tevile in interior (adica cutie interioara). In caz de necaz, pica apa direct in sump

Ionut Dumitrascu
paradoxx
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Eu nu inteleg mare lucru din ce ziceti voi pe-aci(datorita levelului mic al portofelului ce il detin) ,dar ma sparg de ras de fiecare data cand citesc, asa ca va multumesc enorm pt ca puteti suporta asemenea intamplari,caci stiti cum se zice....mai bine altii decat noi

Sunt Mandru ca sunt SUMA DEFECTELOR MELE 1488
[Email] [Yahoo!]
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Si de ce sa nu-mi mearga bine pana la capat? Am uitat ca joaca Steaua si am pierdut prima repriza. Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]

Forum Index » Bazine mari
Go to: