[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Pui de molly si gupy cu creveti red chery  XML
Forum Index » Nevertebrate de apa dulce
Author Message
eugen2265
Member
[Avatar]

IP:

Am un acvariu de 25L,populat cu pui de molly , guppy si creveti R. C. si nu stiu daca pui de peste vor minca icrele crevetilor sau chiar pui de crevete VA MULTUMESC PENTRU RASPUNS
[Email] [Yahoo!] [MSN]
stefanp
Moderator

IP:

Din cate am citit, crevetii nu depun icre ci isi tin puii pe corp, acestia fiind niste creveti in miniatura.
Puii de peste nu cred ca reprezinta vreun pericol pentru creveti. Dupa ce cresc si devin adulti e posibil. Eu am in acvariu mare cativa pui de xipho ce se ascund prin moss impreuna cu crevetii si n-au probleme unii cu altii...

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
Cosmin G
Member
[Avatar]
IP:

Puii de maxim o saptamana..nu ii mananca dar cu cat cresc mai mari..posibil.Si daca ii lasi dupa ce cresc 1 cm....o sa ii si ciupeasca pe creveti.

This message was edited 1 time. Last update was at 05/12/2011 23:15:44

Coz007
eugen2265
Member
[Avatar]

IP:

Va multumesc de raspuns dragi prieteni
[Email] [Yahoo!] [MSN]
petrutz2003
Senior member
[Avatar]

IP:

Am tinut creveti cu molly si guppy si s-au inmultit crevetii. In general nu sunt probleme. Sa ai ceva plante si mai ales moss pt creveti.

https://youtube.com/@walstadmethodstepbystep?sub_confirmation=1

Forum Index » Nevertebrate de apa dulce
Go to: