[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Diferenta intre fertilizanti JBL...help!  XML
Forum Index » Plante de acvariu
Author Message
scarabell
Member
[Avatar]

IP:

Salut! Am o nelamurire legata de doi fertilizanti aparent asemanatori ca si compozitie (cel putin din descrierea de pe net) insa cu diferenta considerabila de pret.
Asadar pana acum am utilizat acest fertilizant http://www.reef.ro/web/reef/detalii_produs/_pd_/produse_echipamente_acvaristica/fertilizanti/JBL_Ferropol_500_ml cu rezultate bune (parerea mea ) insa din pacate s-a terminat flaconul. Cand sa fac comanda am gasit un alt fertilizant aparent asemanator insa diferenta de pret dintre cele doua este destul de mare http://www.reef.ro/web/reef/detalii_produs/_pd_/produse_echipamente_acvaristica/fertilizanti/JBL_Ferropol_refill , plus ca varianta refill are 625 ml in loc de 500ml in primul produs. Daca stiti care sunt diferentele intre cele doua produse va rog sa le impartasiti. Multumesc
[MSN]
alexacv
Member
[Avatar]

IP:

Singura diferenta o reprezinta ambalajul.
E ca la sapunul lichid, refill-ul (rezerva) vine intru-un recipient gen 'punga'.
Faptul ca are 625 ml banuiesc ca este o promotie.

This message was edited 2 times. Last update was at 31/10/2011 12:13:48

tarca.paul
Member
[Avatar]

IP:

Diferenta de ambalaj...iar la refill ii lipseste capacul de dozare...daca mai ai recipientul vechi...e foarte simplu si convenabil

A belief that heaven or an afterlife awaits us is a "fairy story" for people afraid of death! S.H
scarabell
Member
[Avatar]

IP:

tarca.paul wrote:Diferenta de ambalaj...iar la refill ii lipseste capacul de dozare...daca mai ai recipientul vechi...e foarte simplu si convenabil

Foarte tare! Mai am recipientul vechi dar nu-l foloseam pentru dozare...ma ajutam de o seringa . Multumesc pentru pont...clar ca trec pe varianta refill
[MSN]

Forum Index » Plante de acvariu
Go to: