[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salutare la toata lumea  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
goguloiu
Junior member
[Avatar]

IP:

Ma numesc Simion Gheorghe ( Gicu mai pe scurt ) si sunt din Mizil Jud Prahova. De 4 saptamani am cumparat un acvariu de 20l si am inceput sa dau cu studiul pe net ca sa vad ce si cum cu acvaristica. Tin sa felicit gazdele acestui forum care de departe (parerea mea) este cel mai bun din cate am gasit in limba noastra materna.
Ca orice incepator m-am lovit de diverse probleme, si inca mai dau cu capul de ele si in prezent, dar am gasit pentru fiecare explicatii si solutii pe aici.

Inchei cu maxime multumiri pentru cei care gasesc timp sa impartaseasca din experienta lor celor ca mine care ( dupa un studiu pe aici de cam o saptamana ) au bagat de seama ca nu stiu absolut nimic despre ingrijirea unui acvariu.
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Bine ai venit :vese: !

goguloiu wrote:celor ca mine care ( dupa un studiu pe aici de cam o saptamana ) au bagat de seama ca nu stiu absolut nimic despre ingrijirea unui acvariu.

Inseamna ca ai atins nivelu' de cunostinte care-ti permite sa evoluezi .

Poze: smilie ... Poze cu plante

Forum Index » Despre noi
Go to: