[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Valisneria nu creste pe inaltime.  XML
Forum Index » Plante de acvariu
Author Message
exp
Member
[Avatar]

IP:

Salutare. Am cumparat acum vreo 4 luni un fir de valisneria pt a-mi masca filtrul. De atunci s-a inmultit, au aparut pe langa ea prin acvariu inca vreo 4 fire cu destule frunze fiecare, insa niciuna parca nu creste mai mult de 15cm. Sunt verzi toate, par sanatoase, mai ales ca se inmultesc, dar ma enerveaza ca nu cresc. Mai am anubias si moss pe o buturuga si alea o duc bine.
Nu am fertilizare, lumina este destul de putina, cateva ore pe zi pt ca nu vreau alge. Substrat fertil nu am, pt ca nu vreau specii complicate de plante.
Sa iau bile de fertilizare? Sau este de la lumina putina? In regimul asta am reusit sa nu fiu nevoit sa sterg niciodata geamul acvariului, si are peste 6 luni de la startare, nu am alge deloc.

It is fear that gives men wings.
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Arata-ne o poza clara cu planta, e posibil sa fie vreun Echinodorus sau Sagittaria.

Poze: smilie ... Poze cu plante
exp
Member
[Avatar]

IP:

Mda, am Sagittaria... Multumesc de raspuns. Sunt diferente la frunze, radacini, crestere, toate se explica.

It is fear that gives men wings.

Forum Index » Plante de acvariu
Go to: