Salutare
Ma numesc Mateescu Madalin , am 19 ani si sunt din Calafat ,
Acvaristica este o pasiune ceva mai veche...de pe la varsta de 10 ani am avut primu acvariu de circa 20 de litri si cheltuiam fiecare banut pe pestisori...desii pe vremea aceea nu prea le indeplineam conditiile optime dar pesti au rezistat o buna perioada de timp...chiar daca erau foarte multi pentru acel acvariu mic... Totusi inevitabilul sa intamplat si dupa ce am fost plecat un weekend am gasit toti pestii morti ( cine trebuia sa se ocupe de ei nu prea le-a dat importanta ) si am renuntat la acest hobby , In urma cu vreo 2 ani jumate m-am gandit ca ar fi momentu sa-mi fac un acvariu ceva mai mare ( 150 litri ) si sa ma reapuc de acest frumos hobby...intre timp lucrurile pot spune ca au evoluat foarte repede...in prezent detinand 5 acvarii ( 1-150 litri , 1-80 litri , 1-65 litri si 2 de 20 litri ) si urmatoarele specii de pesti : scalari , ancistrusi , zebre , guppy , xifori , lerry si corydoras paleatus ( nu va speriati de numaru mare de pesti , nu sunt toti tinuti impreuna si sunt bine documentat in privinta lor )
Sunt o fire deschisa si accept cu placere orice sugestie sau critica daca este folositoare si am ceva de invatat
Bine v-am gasit !