[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Hy  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
CiprianN
Junior member
[Avatar]

IP:

Salut ,ma numesc Ciprian ,am 22 de ani si sunt din Constanta.Pasiunea mea pentru acvaristica am descoperit-o de la o varsta frageda pe vremea cand mergeam cu tatal meu la pescuit .Dupa ce am prins un carasel ,micut am decis sa ii fac un acvariu, fara pompa de aer, filtru, etc.Am avut acel peste 5 ani de zile ,apoi a sfarsit mancat de o pisica pe care daca o prindeam cred ca o .Cam asa a inceput povestea mea in acvaristica , acum am un acvariu de 40L ,filtru Aqua One (6.5W) ,pompa de aer Aqua One Precision (3W) ,incalzitor Aqua One (25W),termometru Digital Aqua One, pietris , o planta naturala , 2 pesti xifo,2 gupy (femela este gestanta),un sanitar si inca unu caruia nu ii stiu denumirea si am descoperit azi ca am un puisor de melc , nu stiu ce este cu el
Datorita sfaturilor si citind topic-urile Dumneavoastra am reusit sa stabilizez actualul meu acvariu.Un 10 cu toate stimele va ofer pentru forumul de care va ingrijiti.
[WWW] [Yahoo!]
Cosmin G
Member
[Avatar]
IP:

Bine ai venit!

Coz007
Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit, sa traiasca si sa infloreasca microbu, asta bun ca de alti nu avem nevoie!

Seris venit usus ab annis.
[Yahoo!] [MSN]
bitanu
Senior member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit !!!

,,Primavera,, / ,,Oland-Scape,, / ,,Intermedius,, / ,,ONE,, by Daniel Bitanu

Respect pentru acvaristii: Sebastian Costin, Ionut Godea si altii.

Forum Index » Despre noi
Go to: