[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Vand acvariu 65 litri  XML
Forum Index » Vanzari
Author Message
Andrei Panainte
Senior member
[Avatar]

IP:

Vand un acvariu de 65 litri se poate vedea in posturile mele mai vechi despre ce acvariu este vorba, are capacul modificat astfel incat au incaput inauntru 3x24w , 2x860 si 1x840 parca fiecare cu droserul lui , are loc pentru coller daca se doreste , destule bonusuri se ofera, 10 litri manado care trb spala , cioata , 2 lotusi red , incalzitor si ce mai am pe acolo la el. pret 175 ron , se pot face si anumite schimburi , prefer sa il dau in constanta astfel incat potentialul cumparator sa il vada cum arata , nu are nicio zgarieturi arata impecabil de ciobituri nici nu se pune problema. Detalii aici sau la 0763 586 665 Panainte Andrei.

Fiecare colt , fiecare miscare , tot ce atingem este o dovada a existentei lui Dumnezeu
[Yahoo!]
Andrei Panainte
Senior member
[Avatar]

IP:

Inca valabil , peste 1 sapt va fi desfiintat si dau tot ce am in el bonus

Fiecare colt , fiecare miscare , tot ce atingem este o dovada a existentei lui Dumnezeu
[Yahoo!]
Xqt
Unripe member

IP:

Eu as vrea daca se poate doar acvariu. Sunt incepator si as vrea sa incep cu un acariu mic si la anu sa fac ceva mai mare.
Andrei Panainte
Senior member
[Avatar]

IP:

Suna-ma sa vorbim.

[Yahoo!]
Andrei Panainte
Senior member
[Avatar]

IP:

Se retrage de la vanzare . I-am facut un nou suport si curand isi v-a primi bine meritatul reset , si va reocupa locul in garderoba

[Yahoo!]

Forum Index » Vanzari
Go to: