[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Testul cu otet.  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
NeoZealot
Junior member

IP:

Buna sunt nou pe forum, am mai avut acvariu cu care am cam dat-o in bara, am gresit tot ce se putea gresi, schimbam apa in totalitate saptamanal atat de tare se inegrea si acum dupa ceva ani de chinuit am citit mai tot forumul asta si am avzut cate prostii faceam. Am fost la padure si am luat de pe langa un parau de munte ceva pietre ff frumoase am carat la ele pe bicicleta de mi sa indoiat spatele le-am spalat doar cu apa fara altceva si am pus otet pe ele si sfaraie..... nu bolboroseste nu e un sfarait puternic dar daca apropii rechea se aude acum intrebarea mea, se poate sa fie din cauzza ca nu le-am fiert si frecat bine inainte de test? sau sunt calcaroase si nu au ce cauta in acvariu? ca ma doare sufletul la cat le-am cautat si ce frumoase is . As putea face ceva sa la pot folosi? si am incercat testul pe inca cateva pietre de pe aici pe jos si toate sfaraiau... fak io ceva gresit sau e o zona proasta pt cautat pietre?

This message was edited 1 time. Last update was at 26/09/2011 17:26:03

merlin21
Member
[Avatar]

IP:

sunt calcaroase.. nu sunt bune pt acvarii plantate, dar le poti folosi pt ciclide, daca ai acvariul corespunzator.

Dennerle addiction..
NeoZealot
Junior member

IP:

Mersi de raspuns am sa caut altele.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: