[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salutare  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
norbiSunt
Junior member

IP:

Sunt,
Sunt Norbi din Baia Mare, student la facultate de electronica si la facultatea de calculatoare, toata ziua stau la calculator lucrand, si ma pasioneaza acvariile, dar sunt incepator, vreau sa vad dupa culise si sa imi fac si eu un acvariu de plante si pestisori.
Ma gandesc sa automatizez tot acvariul, la atata macar ma pricep.

Daca aveti intrebari de automatizare la acvariu, puteti sa ma intrebati si voi, eu am nevoie de ajutor pentru calitatea apei si cresterea plantelor!

Ma bucur ca sunt asa multi acvaristi priceputi si in romania si ca pot sa discut cu voi!

Cu respect,
Norbi
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Salutare si bine ai venit iti spun.
Habar n-ai cat esti de norocos ca salasluiesti in Baia Mare. Dar vei afla cat de curand

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
norbiSunt
Junior member

IP:

De ce? Ce e in Baia Mare asa special?

This message was edited 1 time. Last update was at 07/09/2011 23:15:38

kmol
Senior member
[Avatar]

IP:

Sa locuiesti in apropierea Luminatiei Sale poate fi un privilegiu dar poate reprezenta si obligatia de a merge cu pasi siguri pe drumul acvaristicii coolte. Dar toate la timpul lor.

This message was edited 1 time. Last update was at 07/09/2011 23:18:47

Misiunea mea este sa imi omor timpul, a lui - sa ma omoare pe mine. Ne întelegem bine, ca între asasini.
[Email]
norbiSunt
Junior member

IP:

Alber, tu stai in Baia Mare?
Si sa inteleg ca sunt norocos, ca ma vei ajuta?

This message was edited 1 time. Last update was at 07/09/2011 23:21:51

alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Nu, Alber sta in Bucuresti. Asa cum scrie si sub poza de la avatar, iar la tine va scrie Baia Mare dupa ce o sa completezi locatia in my profile.

In Baia Mare sta Din Cale Afara de Intunecatul, Mult Prea Blestematoriul Rege al Pansamentelor Faraonice, Pastratoriul Rotalei Celei Vesnice si al Toninei Celei Verzi.

Mai ai un pic de rabdare si ti se va arata atunci cand te vei astepta mai putin

[Email] [Yahoo!]
norbiSunt
Junior member

IP:

Ah inteleg, mi e imi trebuie plante, faraounul e cu plantele, iar sta in Egiptu' Antic prin Baia Mare si ii norocul meu

Inteleg!
Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

Fi bine venit! Ai nimerit intr-o companie selecta vad, cu traditii ce dateaza din antichitate. Mult noroc cu proiectul si asteptam sa vedem ce iese.

Seris venit usus ab annis.
[Yahoo!] [MSN]
fishyman
Membru de baza
[Avatar]
IP:

Salut Norbi si bine ai venit!

alber wrote:In Baia Mare sta Din Cale Afara de Intunecatul, Mult Prea Blestematoriul Rege al Pansamentelor Faraonice, Pastratoriul Rotalei Celei Vesnice si al Toninei Celei Verzi.
Alber: felicitari pentru caracterizarea marelui Faraon, ai talent nu gluma, m-ai amuzat minute in sir. De acum incolo asa voi numi - daca reusesc sa tin minte denumirea completa .

This message was edited 1 time. Last update was at 08/09/2011 17:17:08

acvariul meu
[Email] [WWW] [Yahoo!]
norbiSunt
Junior member

IP:

Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

fishyman wrote:
alber wrote:In Baia Mare sta Din Cale Afara de Intunecatul, Mult Prea Blestematoriul Rege al Pansamentelor Faraonice, Pastratoriul Rotalei Celei Vesnice si al Toninei Celei Verzi.
Alber: felicitari pentru caracterizarea marelui Faraon, ai talent nu gluma, m-ai amuzat minute in sir. De acum incolo asa voi numi - daca reusesc sa tin minte denumirea completa .

Uitarea formulei de adresare catre Mine ar fi interpretata drept blasfemie .

Pentru ca descrierea sa Ma caracterizeze complet, as mai adauga "putin" la Preascurta formula de adresare care devine :

Serenissimul, Atotputernicul, Cel ce face Lucrurile sa se intimple, Stapinul a tot ceea ce e Viu si a tot ceea ce e Mort, Din Cale Afara de Intunecatul, Mult Prea Blestematoriul Rege al Pansamentelor Faraonice, Pastratoriul Rotalei Celei Vesnice si al Toninei Celei Verzi, Adorator al Plantelor Rosii, Marele Maestru al Sarcofagului.

Sa nu uit: Bine ai venit .

Poze: smilie ... Poze cu plante
Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

Porcu wrote:
Serenissimul, Atotputernicul, Cel ce face Lucrurile sa se intimple, Stapinul a tot ceea ce e Viu si a tot ceea ce e Mort, Din Cale Afara de Intunecatul, Mult Prea Blestematoriul Rege al Pansamentelor Faraonice, Pastratoriul Rotalei Celei Vesnice si al Toninei Celei Verzi, Adorator al Plantelor Rosii, Marele Maestru al Sarcofagului.

Sa nu uit: Bine ai venit .

Fuckin' Shit...nici Ceausescu nu se adula asa incep deja sa ma spariu` cred ca o sa-ti deschizi fo` secta pe forum
@Norbi: bine ai venit!...si acum ca am aflat cu totii ca esti din BM, trece chestia asta si in Profil.

This message was edited 1 time. Last update was at 09/09/2011 12:14:36

SPUNE-MI CE "CODOI" AI CA SA-TI SPUN CINE ESTI
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Sandu wrote:...nici Ceausescu nu se adula asa

Da' ala cine mai e ?

Poze: smilie ... Poze cu plante
norbiSunt
Junior member

IP:

Done.
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Sandu wrote:incep deja sa ma spariu` cred ca o sa-ti deschizi fo` secta pe forum

Aoleu, daca tu te sperii, eu deja imi fac bagajele. N-as vrea sa miros cine stie ce prafuri piramidice. Dar ce ma fac cu blestemele???

Faraonu wrote:Da' ala cine mai e ?

Ai uitat deja?
A fost unu care si-a facut un tratament cu plumb; si culmea, in preajma Ignatului. Si colac peste pupaza se nascuse si pe 26 ianuarie. Iti suna cunoscuta data asta?

Aaa, si cat pe ce sa uit:
Faraonu wrote:Uitarea formulei de adresare catre Mine ar fi interpretata drept blasfemie .

Vei putea oare in Marinimia-Ti care Te caracterizeaza sa ma ierti si pe mine, prea nevrednicul Tau supus?

fishyman wrote:Alber: felicitari pentru caracterizarea marelui Faraon, ai talent nu gluma, m-ai amuzat minute in sir. De acum incolo asa voi numi - daca reusesc sa tin minte denumirea completa

Multam de aprecieri, dar nu le merit. Doar Serenissimul m-a putut prin forta lui, inspira la aceste MultPreaCuvenite Titluri
Si pentru a fi ferit cat de cat de Eternele Blesteme, eu zic sa salvezi in calculator DinCaleAfara de BineMeritatele Titluri, iar atunci cand vei simti ca te poti adresa Intunecatului, doar le iei cu copy si paste. El nu va sti ca n-ai tinut minte totul

This message was edited 2 times. Last update was at 10/09/2011 00:23:45

[Email] [Yahoo!]
kirucd
DIY Master
[Avatar]
IP:

Fain, fara alte comentarii

This message was edited 1 time. Last update was at 10/09/2011 00:37:40

Filtre biologice
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/24422.page
Reef 500+
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/17511.page
Scubaline 460 - Discusi
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/15524.page
Bean animal overflow
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/20369.page
pc.ciprian
Moderator
[Avatar]

IP:

salut si bun venit iti urez si eu. Esti in locu potrivit si pe oinline iar de real nu mai zic ....da`ne ceva detalii despre proiectu ce ti l`ai dori sa vedem cum putem sa te ajutam

Inceputul | 100x60x45 first setup ADA | 100x60x45 JBL | 30cm ADA Cube | 100x60x45 Tropica Garden | 100x60x45 Tropica Moss | 30cm Nano Reef Cube (inceputul) | 100x60x45 Rimless Reef | 200x80x65h Reef Coloristic | ... ?
[Email] [WWW] [Yahoo!]
norbiSunt
Junior member

IP:

Salut, mersi!

De inceput as dori sa imi fac decorul la acvariu, ceva pietre si plante.
Mi-ar placea foarte mult sa imi pun ceva "gazon" pe fundul acvariului, ceva muschi pe o piatra si plante mai inalte in spate, inclusiv poate si bambus. La pesti inca nu m-am gandit, deocamdata plantele sunt pe primul loc, pe urma ceva lumina artificiala modulat PWM din leduri care imita, dimineata, ziua, apusul de soare si noaptea. Partea asta electronica nu e problema. Numai plantele sunt ceea mai mare problema, pentru ca la marimea asta de acvariu, 200 litri, fundul de 100 cu 50cm am nevoie de substrat calumea, si costa... pe urma mie imi plac si raritatile, nu imi plac plantele obisnuite, sarac si cu pretentii cum ar veni, ceva de genul http://www.youtube.com/watch?v=9DzjqVxUtBY&feature=related

Iar daca ma gandesc la pesti, am vazut pesti foarte frumosi intr-un petshop de pe Iorga BM, numai raritati fata de ce vede lumea in alte magazine. Creveti, crabi, melci imi doresc, ceva sanitari frumosi, neoni. Numai cumva trebuie gandit pentru a crea un aspect armonios. Nu mai vreau sa fac greseala cu cumparatul de toate care imi place...

Nu am vazut scoici din aia frumosi in baia mare, am vazut parca pe net ceva lunguieti cu pete albe... Sunt un disperat pentru raritati.

Daca ma puteti ajuta cel putin la inceput la conceptie, cu sfaturi si idei, as fi foarte fericit.

Toate respectele mele!
brawn
Membru de baza

IP:

Plantele din link-ul pus de tine nu sunt o raritate. Acel acvariul in sine este o raritate. Bambusul creste in jungla, nu in acvariu. Nu alerga dupa cai verzi pe pereti, ia-o usurel.
HumanFace
Senior member
[Avatar]

IP:

Sfatul meu este, dat fiind faptul ca esti incepator, sa incepi cu animale mai comune, pentru ca raritatile sunt greu de crescut. La ce scoici lunguete cu pete albe te referi?

http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/40/13235.page Amazon
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/20174.page Nano plantat
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/80/16583.page Nanoreef

Forum Index » Despre noi
Go to: