[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Date tehnice reductor CO2  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
tarca.paul
Member
[Avatar]

IP:

'Mnaseara tuturor! Am o nebuloasa mare de tot si cu ajutorul vostru (utilizatorii de codoi ) vreau sa transmit informatia mai departe, pentru ca cineva imi va cumpara un reductor de presiune si tre sa stiu exact ce sa-i cer...treaba "imputita" e ca nu stiu dimensiunile de la conectori, care ar fi ok pt utilizarea in acvaristica...daca nu e mare bataia de cap, sa postati o poza, orice mi-ar fi de folos. Acasa am asa ceva, dar e de la un T.E.C vechi, si sunt 3 cadrane, multe iesiri, nu pot sa-l folosesc... intrun cuvant, orice date tehnice mi-ar fi de folos, numai sa-l lamuresc pe om exact ce vreau. Care e dimensiunea pt a se potrivi pe butelie, daca exista acei conectori pt reductie, ca la instalatiile de apa, de la 3/4 la 1/2...ma rog. Multumesc anticipat!

L.E O sa-l folosesc in mare masura pe o butelie standard de co2, sa zicem dennerle de 500gr...

This message was edited 1 time. Last update was at 03/08/2011 20:39:37

A belief that heaven or an afterlife awaits us is a "fairy story" for people afraid of death! S.H
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Daca-l folosesti pe o butelie standard pentru CO2 e bun orice regulator de presiune pentru CO2. Nu stiu in cifre dimensiunile la conectori, nici pasu' filetului.
Trebuie sa fie special pentru acvaristica deoarece are reglaj fin. Atentie sa nu-ti ia vreun regulator de presiune industrial care se foloseste la bere, n-o sa poti regla debitu'.

Poze: smilie ... Poze cu plante
RedLace
Junior member

IP:

Salut,

Daca standardul buteliei este cel European, filetul este metric, poti sa folosesti orice reductor de CO2, daca nu va trebui sa folosesti o reductie ... probabilitatea este mica insa sa ajungi in situatia aceasta ... Asa cum a scris si colegul, sa ai grija ca reductorul sa fie de uz acvaristic ...

O zi buna,
Florin
ezatemi
Member

IP:

RedLace wrote:Salut,

Daca standardul buteliei este cel European, filetul este metric, poti sa folosesti orice reductor de CO2, daca nu va trebui sa folosesti o reductie ... probabilitatea este mica insa sa ajungi in situatia aceasta ... Asa cum a scris si colegul, sa ai grija ca reductorul sa fie de uz acvaristic ...

O zi buna,
Florin

Daca robinetul buteliei este standard european, filetul este Winforth (unghi 55 g), in nici un caz metric (unghi 60 g): W21,8x1/14, adica 21,8 mm (mediu), cu 14 ganguri per inch. Daca ar fi metric, nu se poate realiza cuplajul, deoarece se inchide unghiul.
tarca.paul
Member
[Avatar]

IP:

Am inteles...multumesc de raspunsuri, dragi colegi! O sa vad putin ce si cum.

A belief that heaven or an afterlife awaits us is a "fairy story" for people afraid of death! S.H

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: