DIANAA wrote: Am pus bactopur cu ectopur si situatia e mai roz putin.
tratamentul de genul "hai sa punem, ca e doctorie" poate duce la dezechilibre si mai mari in acvariu, la fel ai facut si cu malachitul.
DIANAA wrote:Oricum am inteles ca nu sunt viermisori, ci un fel de hidre.
situatie si mai grava, hidrele sunt si mai greu de eliminat,
DIANAA wrote:Vreau sa refac acvariul de la zero si sa pastrez numai carasii. Imi puteti spune care sunt speciile de pesti compatibile cu carasii? Sau ar fi mai bine sa-i las numai pe ei in acvariu?
genial!!! mintea romanului de pe urma

alte specii compatibile?? preferabil alte varietati de carasi, dar vezu ca au "prostul obicei" de a creste, a se dezvolta.... si pe cuvintul meu ca CRESC MARI .
DIANAA wrote:P.S.: ar fi mult mai instructiv sa-mi raspundeti fara sa faceti misto. Fiecare este expert pe domeniul lui.
aici chiar ca ai aruncat batista pe tzambal.... cine a facut misto de tine, poate eu acum , ca m-a stirnit putintel afirmatia ta.
citeva mici observatii:
- nu suntem help on line, raspunsurile le primesti in functie de cum se logheaza userii ( cind au timp si chef) in functie de competenta (nimeni nu le stie pe toate , si nu e nimeni "de serviciu" la "raspundem ascultatorilor"
- nu ti-a interzis nimeni sa cauti pe forum ce s-a discutat despre carasi. exista sectiune separata pentru ciprinide (grupa de pesti din care fac parte carasii)