Hmmm...asterine. Am vazut vreo doua ...erau calare pe polipi. Le-am dat jos. Isi revin usor...usor. Am lasat mancare extra prin piatra sa satur lighioanele. Se pare ca s-au inmultit viermii si alte cocomarle in piatra si nu mai e papa. Revin....
De cateva zile asist la o depreciere a LPS-ilor. Am cateva capete de LPS care s-au dus. O colonie devreo 7 capete de acan si vreo 5 capete de euphilia.
Aseara am facut teste de Mg=1160, NO2=0 si NO3= spre 5. Nu mai am teste de kh si pana vine va trebui sa am incredere ca sunt in limite. In rest...ca de obicei.
SPS gen pocilopore, seriatopore, montipore sunt ok, poate o usoara decolorare fata de normal. Astazi vreau sa testez K, Iod si Fe. E ceve ce-mi scapa?
Ieri am desfacut o cutie in care aveam ceva reefbugs de ceva timp si la acre nu mai umblasem. Cecredeti ca am gasit....sute de ganganii misunau acolo .
Gandaci in casa nu am...sa fie oare reef bugs pe uscat asa??? nu pot banui decat ca de la umiditate au aparut ganganiile.
Masuratori de duminica:
Mg - 1260
Ca - 370
KH - 7.7
NO3 5
PO4 0
K - 350
I - sub 0,03
Fe - spre 0
Am aditionat Mg dimineata, Kh pe la pranz si seara Ca.
Am aditionat si Kalium-Iod si Fe de la KZ.
Acroporele nu vor sa mearga si nu imi dau seama ce ar putea fi. Diseara fac masuratori, reglaje fine, iar peste vreo 4 zile le repet pentru a vedea consumurile.
Ce sa zic...a venit frigu...se sta in casa..teste alea... .
Vara am cam neglijat bazinul.
arata a acvariu ingrijit,felicitari,acropore si lps nu merg impreuna,lps au nevoie de lumina slaba iar acroporele de lumina puternica (cred ca stii deja ca cea mai buna e 6500 K ),apoi lps au nevoie de apa mai murdara um pic ,acro au nevoie de apa extrem de curata(cu multi nutrienti dar nu cu nutrienti in descompunere),sunt si acropore mai usor de intretinut gen bali green slimer,ai incercat vre un frag de green slimer si ti a murit?
Ba...lasa-ma cu pozele ca-s fiert. Testele ies ok si sps-ii nu sunt ok. Adica...acroporele crapa si ceilalti se taraie asa. Pana la partea artistica tre sa-mi dau seama ce e cu aia tehnica.