[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Blocare capac Fluval 204  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
Intros
Senior member
[Avatar]

IP:

De cateva saptamani ma chinui groaznic cu scoaterea nu atat a capacului cat a blocului de furtune-opritor din capacul Fluval 204. Azi nu s-a mai putut deloc. A trebuit sa scot capetele furtunelor din acvariu sa nu sifoneze, apoi sa scot prin defiletare furtunele din locasul lor, in loc sa scot in bloc piesa cu opritoarele de curgere din capac. L-am dezasamblat, am scos surubelele de la capac, dar totul pare OK, fiind piese turnate din plastic. Daca la fiecare curatare viitoare voi sta tot 3 ore, cred ca mai bine imi fac un filtru dupa modele de aici. Credeti ca pot sa ii mai fac ceva?

Acei care cer minuni nu se indoiesc ca ei cer naturii intreruperea minunilor ei.
Dalles
Membru banat
[Avatar]

IP:

Incearca sa ungi garniturile inainte sa le montezi la loc. E o unsoare siliconica speciala pentru garnituri de cauciuc, dar imi scapa numele.
Cat de vechi e filtrul?

[url=http://www.acvariu.ro/coppermine/index.php?cat=10593] )\
>((º>
)/[/url]
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

... cred ca Lucian zicea ceva de glicerina [ neboraxata ] ... de la farmacie ...

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
Intros
Senior member
[Avatar]

IP:

Filtrul are cam 1 an si jumatate. Capacul in sine iese acceptabil din canistra, dar nu mai iese din capac piesa de plastic cu furtunele, dupa ce trag in jos cele doua manete care impiedica apa sa sifoneze. In urma cu 2 sapt am blocat (credeam eu) sifonarea din manete si am incercat sa deschid canistra de la clapele laterale. Ce a iesit...

Acei care cer minuni nu se indoiesc ca ei cer naturii intreruperea minunilor ei.
Dalles
Membru banat
[Avatar]

IP:

koala wrote:... cred ca Lucian zicea ceva de glicerina [ neboraxata ] ... de la farmacie ...

Stie cineva de ce trebuie sa fie neboraxata?
Intreb pur si simplu din curiozitate. La farmacii se gaseste din belsug varianta boraxata si vreau sa stiu ce se intampla daca dai pe garniturile de cauciuc cu asa ceva.

[url=http://www.acvariu.ro/coppermine/index.php?cat=10593] )\
>((º>
)/[/url]

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: