[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Ancistrus in Romania  XML
Forum Index » Catfish
Author Message
Mordax
Member
[Avatar]

IP:

Ce specii de Ancistrus ati vazut in pet-shop-urile din Romania pana acum? Nu ma intereseaza daca ati vazut o specie rara la un prieten in acvariu, ci doar ceea ce se gaseste in general, prin magazine...
Lolka
Junior member

IP:

... nu poţi găsi nici o specie de Ancistrus. Caut de vreo 2 luni, cunosc toate magazinele, dar tot acolo sunt...
lukaboy
Senior member
[Avatar]

IP:

E destul de simplu( pentru Bucuresti, nu stiu in rest)

1) Ancistrus Dolichopterus, se gaseste in Obor, si la cateva magazine, poze
2) Ancistrus Leucostinctus - mai are D-l Oprea unu', e ca si cel de mai sus, cu niste pete rosu deschis.
3) Varitatea albinoasa de Dolichopterus - tot in Obor, putin mai scumpi si mai interesanti, poze.
4) Varietatea voalata( atat normal cat si albinos), s-au gasit intr-o perioada in Obor.
5) Am mai vazut la expozitia de la Antipa specia Ancistrus Multispinis, nu stiu ce sa spun, seamana foarte bine cu Dolichopterus, numai ca e mai mic.

Daca vrei doar ancistrus, cam pe aici se invarte oferta, daca vrei alti pupaciosi, mai poti gasi pleco( mari si mici), Gibbiceps( mici, mari si foarte mari!!!), si am vazut o singura data un exemplar de Farlowella Acus.

Uneori apar Hemiloricaria Lanceolata, parva, si filamentosa, si in curand( prietenii stiu de ce ) vom avea Hypancistrus Zebra ( L046) si alte cateva surprize placute!

Preturile incep de la 2RON pentru un puiut de ancistrus "comun" si se ridica pana la cer!

Spor la cumparaturi!

http://www.seachem.ro
[Email]
Mordax
Member
[Avatar]

IP:

Multam de informatii! Subiectul era mai mult cu titlu informativ. Am deja 2 ancistrusi si nu intentionez sa mai cumpar. Cred ca sunt Ancistrus Dolichopterus!

Hypancistrus Zebra arata belea! :o :o :o
Lolka
Junior member

IP:

... un magazin din Cluj are acum în ofertă Ancistrus. Am cumpărat azi.
Dacă nu mă înşel, A. claro.
mg_cmt
Member

IP:

cu cat $$ si ce ancistrus?
[Email]
Lolka
Junior member

IP:

...cred că. Exemplarele mari(5-7 cm) se vând cu 5 lei, cele mici (sub 4 cm) cu 3 lei.
lukaboy
Senior member
[Avatar]

IP:

Lolka wrote:... un magazin din Cluj are acum în ofertă Ancistrus. Am cumpărat azi.
Dacă nu mă înşel, A. claro.

si nu ai un drum si prin Bucuresti sa imi aduci si mie vreo 5-6, dau comision baban? mai in gluma, mai in serios, chiar sunt claro?

http://www.seachem.ro
[Email]
arathemis
Member

IP:

@ Lolka . De unde ai cumparat ancistrusi in CLuj. Caut si eu de 2 luni si nimic.

Plants should populate aquariums. Algae are not plants.
[Email] [Yahoo!]
Lolka
Junior member

IP:

arathemis wrote:@ Lolka . De unde ai cumparat ancistrusi in CLuj. Caut si eu de 2 luni si nimic.

Scuze pentru răspunsul meu aşa de întârziat dar n-a mers netul...
Cred că nu-i voie să dau nume de firmă la forum, deci deschriu unde găseşti. Dacă ştii toate magazinele (mai ales importante din Cluj) vei găsi. Deci: pe lângă Regionala CFR, vis-a-vis cu Biserica Reformată cu Două Turnuri (la un pas de staţia de autobuze, liniile 6, 7, 1, 25, 30, 4, 3).
Ai ghicit?

Dar nu cred că este vorba despre A. pleco. Este de prima dată când cumpăr, şi incă nu cunosc speciile...
arathemis
Member

IP:

Am fost si eu acolo in week-end si nu aveau. Dar am gasit la animal center (vis-a-vis de sediu` orange pe 21 decembrie). Numa ca is cam micuti (2 cm la 40 K).

Merci de info oricum.

Plants should populate aquariums. Algae are not plants.
[Email] [Yahoo!]
Vlad_Cluj
Junior member
[Avatar]

IP:

Eu va-s recomanda sa incercati la Sky-Dome pe marasesti 48 unde au pleco si gibbiceps la 6 lei bucata cam la 5-6 cm eu zic ca au preturi rezonabile la ei.
[Yahoo!]

Forum Index » Catfish
Go to: