[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Nympaea lotus red  XML
Forum Index » Plante de acvariu
Author Message
Cosmin G
Member
[Avatar]
IP:

Am o planta de Nympaea lotus red de 2 luni.Cand am primit-o avea frunze maricele adica 20-30 inaltime.
Dupa ce am bagat-o in acvariu (aproximativ o saptamana)A inceput sa putreseazca tulpinile frunzelor.Am mai ramas cu o funza.Cu timpul s-a dus si ea dau in locul ei cresteau altele dar mai mic(5-10 cm inaltime).
Cum as putea sa ajut sa creasca frunzele mai mari?

Am gasit pe net despre ea dar nu ce imi trebuie.

Coz007
LeicaBogdan
Member
[Avatar]

IP:

Nympaea lotus red este o planta care are nevoie de o perioada de acomodare in acvariu, sa isi prinda radacinilie iar, odata ce s-a intamplat asta si a ajuns la substratul fertil o sa creasca destul de repede daca ii dai lumina multa, co2 si fertilizare. la mine i-a trebuit cam 4 saptamani sa se prinda. cat despre frunzele mari alea se dezvolta in timp.

This message was edited 1 time. Last update was at 14/04/2011 17:32:07

microgeophagus ramirez maniac
[Yahoo!]
Cosmin G
Member
[Avatar]
IP:

Se dezvolta extrem de repede adica acum 2 zile avea 2 frunze inchise iar azi are altele 2.Dar parca nu mai creste.Eu am inteles ca daca vreau sa faca floare trebuie sa aiba funze la suprafata apei.

Coz007
LeicaBogdan
Member
[Avatar]

IP:

frunze la suprafata apei ajunge mai greu...dar odata ce ajunge nu le taia ca altfel "se sperie" si numai iese deasupra apei

este o planta care poate fi invatata cat vrei sa creasca

This message was edited 1 time. Last update was at 14/04/2011 23:24:43

microgeophagus ramirez maniac
[Yahoo!]

Forum Index » Plante de acvariu
Go to: