[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Mancarea congelata s-a TOPIT  XML
Forum Index » Hrana
Author Message
rumba
Junior member
[Avatar]

IP:

Salut!
Am cumparat de la Hornbach mancare congelata (larve de muste rosii) pe care am uitat sa o bag in congelator atunci cand am ajuns acasa. Dupa doua ore am bagat-o in congelator. Mai e mancarea buna sau risc sa se imbolnaveasca pestii daca ii hranesc cu ea?
Mancarea a fost cumparata pentru neoni (7), betta (1) si molly (3). Specific ca pestii ii am de aprox. doua saptamani si sunt inca pui.
Cineva recomanda pe forum aruncarea hranei daca a apucat sa se dezghete toata-dar era vorba de 8-9 ore, la mine e vorba de 2 ore max.

O a doua intrebare este daca trebuie mancarea lasata la dezghetat si apoi la scurs inainte de hranirea pestilor sau direct o faram si o dau inghetata.
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

rumba wrote:Am cumparat de la Hornbach mancare congelata (larve de muste rosii) pe care am uitat sa o bag in congelator atunci cand am ajuns acasa. Dupa doua ore am bagat-o in congelator. Mai e mancarea buna sau risc sa se imbolnaveasca pestii daca ii hranesc cu ea? Mancarea a fost cumparata pentru neoni (7), betta (1) si molly (3). Specific ca pestii ii am de aprox. doua saptamani si sunt inca pui. Cineva recomanda pe forum aruncarea hranei daca a apucat sa se dezghete toata-dar era vorba de 8-9 ore, la mine e vorba de 2 ore max.

Daca tii la sanatatea pestilor, mai bine renunti la ea. Mai ales ca sunt inca pui. Si, ca principiu, hrana congelata, decongelata si iar congelata isi pierde din propietati, chiar se altereaza foarte usor. Si cind spun asta vorbesc in general, nu ma refer strict la larve de muste.
rumba wrote:O a doua intrebare este daca trebuie mancarea lasata la dezghetat si apoi la scurs inainte de hranirea pestilor sau direct o faram si o dau inghetata.

Mancare se dezgheata si apoi se administreaza pestilor.

Forum Index » Hrana
Go to: