Salutare, am nevoie desfaturi in privinta anumitor alge.
Intai vreau sa va spun ca nu am gasit pe internet nimic asemanator si este posibil sa nu fie alge.
Acvariu: 120l brut / 110 net
Substrat: pietris cumparat din petshop (din cate tin minte e quartz)granulatie 2-4mm fara substrat fertilizator
Fertilizator: Ferropol JBL
Incalzitor: 200W
Filtrare: Aqua Pro M700 + 2 bureti incastrati in cilidru de plastic cuplati la pompa de aer externa
Populat cu: 10 Neoni, 14 Scalari (varsta de 3 luni), 1 ancistrus, 1 labeobicolor, 2 sanitari, 2 gurami pitic
Iluminare: 1x20W Sun Glo, 1x18W Aqua Rell
Plante:
- 1x Cabomba caroliniana care nush ce se intampla cu ea dar are o culoare interesanta (palida), decat varfurile sunt verde frumos cum ar trebuii sa fie toata planta
- 1x echinodorus bleheri pe care a aparut "problema" si anume niste punctulete mici de culoare verde inchis pe care am incercat sa le curat dar nu au nici un por exterior, parca ar fi in compozitia frunzei
- 1x microsorium pteropus cu care din fericire inca nu am probleme cu ea
- cateva lamaite (nu stiu denumirea lor stiintifica) ale caror frunze sunt perforate, arata de parca ar sosi toamna (un verde palid)
Nu pot sa-mi dau seama din ce cauza au aceste probleme, apa este lacrima, saptamanal il aspir si schimb cate 30% din cantitate, nu hranesc pestii in exces, limpezesc filtrele la fel, saptamanal, lumina functioneaza conectata la priza programabila 10h/zi, fertilizatorul il folosesc de saptamana trecuta si conform prospectului.
Voi atasa o poza cu planta respectiva.
|