[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Achizitionari acvariu!  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
tiktak
Junior member
[Avatar]

IP:

Buna,am mai fost pe aici cu niste topicuri,si acum am nevoie din nou de ajutorul vostru
Am un acvariu de 100 de litr,65x40x40
Filtru Resun 700l/h
Neon de 13W
Am 1xAncistrus cirrosus,1xHoplostenum thoracatum,3x Xipho(1xm,2xf),3x Moli(1m,2f),6x neoni,2x Barbus tetrazona(pereche), 2x Betta,1x Zebra, 1x zebra(roz),4x Guppy(1m,3f)
Am 1xVallisneria americana "gigantea" si 3x hygrophila-guianensis si mai am si ceva pistia
Ca si sol am pietris 3-4mm amestecat cu nisip

Acum intrebarea mea este,De unde pot face rost de niste moss(as vrea sa pun pe creanga care e in apa),si ceva tip covor?
Daca ceva nu e bine,sau stiu eu,va rog,spunetimi,sa stiu sa schimb

This message was edited 1 time. Last update was at 19/02/2011 16:24:00

"Cand iti doresti ceva cu adevarat, tot universul conspira la indeplinirea visului tau"
[Email] [Yahoo!]
donpisote
Senior member
[Avatar]

IP:

Pai ce zic eu ca nu e bine este ca lumina este insuficienta . 13w sunt insuficienti . Daca mai ai si pistia cred ca e aproape intuneric la tine in acvariu. De cumparat plantele care le doresti ai doua variante : ori de pe forum unde preturile sunt mai mici ori din magazin dar in ALBA IULIA nu cunosc .

ACVARIUL MEU scape by @fanta
tiktak
Junior member
[Avatar]

IP:

pai,eu inca nu am un capac la acvariu,si planuiesc sa fac priza cu intrerupator,pt fiecare(filtru,pompa(care va urma sa o cumpar),termometru,neon)si ma gandeam ca ,sa ii fac rapid un capac,si acolo sa mai pun inca unu de vro 24W,dar,in acvariu,nu am doar 3 boboci de pistia,si ,nu e deloc intuneric,chear se vede lumina de la neon cum lumineaza toata camera,noaptea,de afara.oricum,o sa mai iau unul...si cu plantele,o sa caut pe forum,nu m-am uitat deloc la vanzari ms de sfat

"Cand iti doresti ceva cu adevarat, tot universul conspira la indeplinirea visului tau"
[Email] [Yahoo!]
kmol
Senior member
[Avatar]

IP:

ce cauta lumina aprinsa noaptea? Plantele si animalele au nevoie sa le fie respectat ciclul zi/noapte.

Misiunea mea este sa imi omor timpul, a lui - sa ma omoare pe mine. Ne întelegem bine, ca între asasini.
[Email]
tiktak
Junior member
[Avatar]

IP:

pai,nu stiam cum e cu lumina,dar,de acum il las 10 ore aprins,pt ca e doar de 13 w,dar,daca iau mai mult planuiesc sa il las 6-7,e bine asa?

[Email] [Yahoo!]
bobiciupe
Senior member
[Avatar]

IP:

iluminarea unui bazin plantat presupune pe linga o cantitate necesara de lumina si o calitate necesara a luminii. descrierea ta, neon 13 w este insuficienta pentru ca noi sa ne putem da seama daca neonul respectiv este bun sau nu, din punct de vedere calitativ. cit despre cantitatea de lumina ti-au raspuns colegii mai sus, adica insuficienta.

Iar cind noi nu vom mai fi....vor fi altii
[Email] [Yahoo!]
tiktak
Junior member
[Avatar]

IP:

220-249V / 50-60 Hz 13w t5 DL - acuma va puteti da seama de care este

[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: