[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
ajutor!  XML
Forum Index » Characidae
Author Message
deyudeyu
Junior member

IP:

Buna am nevoie si eu de niste sfaturi va rog... Mi-am cumparat ieri un acvariu de 60L cu 3 piranha Red Belly si sunt cam stresati, acvariu este situat langa monitor (loc umbrit pe placul lor) si cat timp stau la calculator sunt mereu ascunsi cand plec de langa monitor incep sa se plimbe...oare or sa se obisnuiasca? .O data la cat timp trebuie sa fie hraniti?. Uitandu-ma pe forum am observat ca la un piranha ii trebuie mult spatiu ce as putea face? deoarece am 3 pirnaha la 60L si nu vreau sa ii gasesc morti sau devorati.. ei au in jur de 8 luni ?? puteti sa ma ajutati si pe mine?
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Pai in primul rand, pirania sunt pesti de card, asa ca numarul lor este cam mic.
In al doilea rand, acvariul este muuuult prea mic pentru ei.
Ce ai putea sa faci. Ori iei un acvariu mai mare, de cateva sute de litri, ori iei alti pesti, care sa fie potriviti acvariului tau

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
deyudeyu
Junior member

IP:

locul in care as putea amplasa acvariu imi piermite sa cumpar un acvariu in jur de 100L ar schimba situatia?
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Nu vreau sa fiu rautacios, dar macar o mica privire pe aceasta sectiune ai aruncat? Macar sa fi deschis 4-5 topicuri in al caror titlu se regaseste denumirea pestilor tai?
Sunt sigur ca nu si tin minte ca te-am rugat sa faci asta.
De asemenea, ti-am mai spus ceva de numarul optim de pesti ce trebuiesc tinuti intr-un acvariu, precum si de marimea acestuia.
Deci, minim 6 pesti, intr-un volum de cateva sute de litri. Si asta nu insemna doua sute. Inseamna de la 4-5 sute in sus. Sunt pesti care cresc mult, pana la 25 de centimetri si pot fi agresivi unii cu altii.

L.E. Si apropos de a cauta, daca nu ma crezi nici pe mine, nici ce scrie pe forumul asta, ia vezi aici

This message was edited 2 times. Last update was at 01/02/2011 16:43:11

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
visa
Unripe member

IP:

HI GUD MORNING
HAVE A NICE DAY
THANKS FOR SHARE WITH US
VISA IMMIGRATION |Canadian citizenship | Canadian immigration exam
visa
Unripe member