[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
este buna hrana pe care o am? ce ar mai fi necesar in plus?  XML
Forum Index » Hrana
Author Message
lisandram
Member
[Avatar]

IP:

va salut! am un acvariu de 120 L in care convietuiesc 10 neoni, 3 xipho, 2 scalari (pui), 4 guppy (pui de 3 sapt), 2 cory si melci (1 pomaceea, 1 melc asasin, 2 neritine). Hrana pe care o folosesc este urmatoarea: JBL Novo Grancolor granule, Tetra-Tetramin fulgi si azi am cumparat de la hornbach un pachet congelat de larve rosii de muste. este ok ce le dau? ar trebui sa mai cumpar si altceva, am tot citit pe forum de spirulina, dar nu am inteles daca este buna pt orice fel de pesti si cum ar trebui sa o administrez. o amestec cu mancarea uscata? va multumesc pt ajutor!
[Yahoo!]
lisandram
Member
[Avatar]

IP:

azi am cumparat spirulina pastile, am pus una in acvariu, am obs ca se dizolva usor, dar pestii n-au nici o treaba cu ea, nu mananca nici unul din pastila sau din ce se descompune, cred ca pana la urma o sa o pisez si o amestec cu granulele de la JBL
[Yahoo!]
Nagy Attila
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Spirulina in general este dedicat pestilor si melcilor mancator de alge. In categoria asta se incadreaza doar cateva specii de ciclide si pestisori gen SAE, Otto. nici de fel ce pestisori ai tu in acvariu. Daca chiar vrei sa ii mai hranesti din cand in cand cu spirulina atunci cauta sub forma de fulgi caci pastilele se lasa la fund si doar melci se vor hranii din el.
[Yahoo!] [ICQ]
lisandram
Member
[Avatar]

IP:

am inteles, multumesc!
[Yahoo!]

Forum Index » Hrana
Go to: