IP:
Dupa principiul fiecare cioara isi lauda puiul, pot sa va spun ca si discusii mei reactioneaza cand ma vad in apropierea acvariilor. De mancat imi mananca si din mana si cu ocazia asta il provoc pe @eversad sa faca si el treaba asta cu oscarii lui.
Pe unii ii pot chiar mangaia sau ii pot lua in palma si sa-i scot din apa. Stiu ca nu e o dovada de inteligenta nici din partea pestilor, nici din partea mea, dar este o chestie interesanta.
Daca fac rost de un brat (cu "deste") robotizat, incerc sa le dau din mana... (mancarea')
Cu inteligenta... clar: discusii, nu sunt in primele "norme" la IQ... (avand in vedere ca se expun riscului de: tigaie in momentul cand se apropie de palma umana)
Scriu asta in contextul: Cei care vad oscarii, intreaba daca sunt buni de mancat.....
Am avut carasi... astia la fel' (cu IQ) se frecau' de mana.... (Acvaristul, intodeauna va incerca sa faca "petting" cu animalele')
LEdit: o foto cu discusii, nu binevoiti sa lasati aici? (ca sunt doar poze cu' culoarea Oscarilor in topic)
Asa de schimbat culorile.....
This message was edited 1 time. Last update was at 13/08/2022 21:05:06
Decat flamand si sarac, mai bine satul si bogat.
Optiune din: Luca 6, (20-26) cred ca....
La 24 da' rate: este apasarea mai mica: reciproca. (Creditatu' exprima intentia de a nu plati, deductibil. Creditorul: face uz' de textul din contract si deja recupereaza (intr-o) formula, banii.
Nimic nu se pierde... devine mai usor de recuperat'....
Uerevar' nu sunt in domeniul bisnitei respective.... (presupun: asa' de bun simt si offtopic)
De pesti: se scrie ceva?
OnTopic: La mine in scara' am doar doi pesti. (in scara vecina: 7-8 din 19 locatii/scara. (sa existe: ontopic)
This message was edited 1 time. Last update was at 16/09/2022 16:45:51
Boss, emag are un sistem. Banii jos (cash sau card), plateste peste 30 de zile intreaga suma, sau 4 rate egale.
Am umplut pana acum 5 pagini cu rate platite, am putut sa-mi cumpar lucruri pe care in mod normal nu m-as fi indurat sa le platesc.
Fara legatura cu creditele la banca..
This message was edited 2 times. Last update was at 28/09/2022 05:51:24
Ca si recomandare practica: se vizualizeaza culoarea buretilor (pan' fantele plasticului) si se poate constata colmatarea. (ca la prefiltrele kinezesti)