1. Bah, daca vreti sa folositi functiile de "quote" si "linkuiala", atunci NU trebuie sa bifati optiunile alea din casuta in care scrieti mesajul... atasez poza explicativa. Lasati-le nebifate!
2. Am vazut niste alge, pe la sfarsitul clipului... si eu recomand sa scoti piatra aia si sa o cureti temeinic.
Din motive de neinteles pentru mine, unii dintre voi bifeaza casutele alea cu "Disable HTML in this message" si "Disable BB code in this message".
Ca atare, nu mai merge sa dai "quote".
koala wrote:Din motive de neinteles pentru mine, unii dintre voi bifeaza casutele alea cu "Disable HTML in this message" si "Disable BB code in this message".
Ca atare, nu mai merge sa dai "quote".
Taticu, bulan e vinovat, are o setare dubioasa
Uita-te in poze, n-am atins nimic. Cand ii dau (nu doar eu...) quote, casutele sunt bifate. Daca dau quote la oricine altcineva, casutele sunt debifate.
IP:
Avand in vedere ca am ajuns cu nitratii in zero si nedorind sa cresc cantitatea de Aquaforest Phosphate Minus pentru reducerea fosfatilor (PO4 = 0.0307 sau 10ppb) am sa incerc sa adaug niste nitrat de potasiu sa vad daca reincepe reducerea PO4 in mod natural.
Oricum, un sistem fara fosfati e mai ''sanatos'' decat unul fara nitrati Solutia am facut-o astfel incat 1ml sa imi ridice NO3 cu 0.5ppm
This message was edited 1 time. Last update was at 03/12/2016 18:20:27
IP:
Nu as putea spune ca arata foarte bine, dar este clar ca se indreapta spre bine cu fiecare saptamana ce trece.
Am pierdut si cativa corali, dar nah, cine nu-i pacatos sa arunce primul
Am scapat de diatomele de pe nisip insa nu si de cele de pe spatele acvariului. Adevarul e ca nu ma deranjeaza ... inca, sper sa fie inlocuite de coralina.
IP:
Bazinelul merge incet si binisor - zic eu.
Azi am sa scriu cate ceva despre stocul de vietati:
Pesti:
5x Cromis viridis - imi plac deoarece stau in card si ador culoarea azurie pe care o au;
1x Zebrasoma Flavescens - am eu o slabiciune ...
2x Occelaris - sunt depunatori, de cateva ori au iesit o gramada de puiuti insa nu au rezistat, nici nu am incercat sa fac ceva in privinta asta, si-au facut un cuibusor undeva in spate langa overflow si acolo isi duc viata;
1x Black leopard wrasse - pe departe cel mai interesant in comportament: doarme in nisip iar asta il face un canditat perfect pentru echipa CUC. Coralii adora mulmul ce il ridica atunci cand intra/iese de la culcare. Este foarte pasnic si mananca tot timpul cate ceva de peste tot.
Melci:
2x Nassarius vibex - prin nisip ... si nu prea imi dau seama ca exista decat daca ii apuca sa iasa pe afara;
1x Strombus Luhuanus - trompetistul isi baga nasul peste tot, intra si prin nisip si pe el si pe pietre se vede pe unde trece ca ramane curat in urma lui;
3x Tectus Fenestratus - ii cosnider buni mancatori de alge, diatome, detritus ... si acestia isi fac treaba binisor;
deocamdata luam pauza cu achizitiile, il mai lasam sa se maturizeze, sa mai prinda piatra culoare, sa mai dispara din algele de pe sticla din spate si sa fie inlocuita de alga coralina.
As mai vrea inca 5 chromisi, dar asta undeva la inceputul anului viitor.
Urmatoarea etapa are sa fie un upgrade la lumina, voi trece pe Aqua Illumination Hydra 26HD si asta nu pentru ca nu sunt multumit de Prime-uri ci pentru faptul ca as avea nevoie de inca 1-2 si e mai ciudat cu prinderea pe bazin - ar deveni prea incarcat
This message was edited 1 time. Last update was at 19/12/2016 07:52:10