Salut! Si felicitari pentru proiect, imi e foarte util thread-ul tau, il tot rasfoiesc, fiind foarte apropiat de situatia mea
Later edit: acum am ajuns si la ultima pagina si imi pare sincer rau pentru ce ai patit Oricum daca primul arata atat de superb pun pariu ca o sa iti iasa si mai bine al 2-lea. Mult succes!
This message was edited 1 time. Last update was at 17/11/2011 23:21:52
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration.
IP:
Fiindca mie prea lene sa incep alt topic, o sa continui aici. Nu am schimbat mare lucru la echipamente, cam tot ce e scris in primul post am si acum. De mentionat doar ca acvariul e proaspat plantat, mai exact de 2 zile. Setupul l-am inceput pe 04.02.2012 si e inca in lucru, urmand sa mai comand plante, sa mai modific ce nu-mi place....vesnica nebunie.
Un filmutet scurt si cateva poze dupa cum urmeaza:
La masa
Mini jungla de 12 litri, unde am 7 pui de microrasbora galaxy(acolo i-am si inmultit) de 2-3 saptamani
15 litri, destinat tot pt. inmultirea galaxiilor, e inca in lucru ... mai trebuie sa cumpar moss.
Cam atat, sper sa va placa.
Sanatate si numai bine!
This message was edited 1 time. Last update was at 02/03/2012 00:46:02
Foarte frumos!Felicitari sa ii ai satatosi!Nu am terminat de citit tot topicul dar promit ca am sa o fac,am ajuns la discutia cu bombele co2,eu iti recomand pentru co2 acel difuzor + pastile de co2,nu mai stiu exact firma dar se pune o pastila la 200 de litri,am un prieten care foloseste si pot recunoaste ca de fiecare data cand ii vad acvariul ochii mei intra pe modul "eyegasm"!Solutia e buna,acum strang bani sa acizitionez si eu .Bafta!
IP:
Are un nenica de aici de la mine din oras. Cred ca o sa mai iau, inca vreo 2 perechi, sau inca un trio. Sunt niste pestani superbi, mai mare dragul sa te uiti la ei.