[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
inmultire caras  XML
Forum Index » Cyprinidae
Author Message
mandreea1982
Unripe member

IP:

am si eu o problema pe data de 26 decembrie dupaamiaza vreo 5 carasi alergau un alt caras m-am uitat pe net si am vazut ca sunt gata de a depune icre am fost mi-am cumparat un acvariu de 15 litri si am mult fiecare caras in parte intai femela apoi masculii numai ca nu am stiut ca dupa cateva minute trebuia sa arunc apa si sa ii pun una curata vreau sa imi spuna cineva daca mi-a afectat icrele ? sau o pot schimba si acum au trecut 2 zile si nu se vede nici o schimbare la icre sunt galbui si am si cateva albe apa miroase cam urat, nu am dat nici drumu la filtru nici la aer nici nu stiu ce sa fac va rog dati-mi un sfat

This message was edited 1 time. Last update was at 28/12/2010 11:13:28

CosmYn
Junior member

IP:

Si eu am avut icre de la ei intrun acvariu de 15 l ca si al tau si am vazut ca incep sa se strice din icre si un prieten mia spus sa pun xantakridin si nu mia mai putrezit nici o icra, si in legatura cu apa eu nu am schimbato dupa ce au depus nici eu nu am dat drumul la nici un filtru pentru a nu afecta icrele doar la incalzitor

This message was edited 2 times. Last update was at 28/12/2010 12:56:50

Forum Index » Cyprinidae
Go to: