[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Am nevoie de ceva sfaturi . Ajutor ..  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
US_Marine
Junior member
[Avatar]

IP:

Salut ,

Sincer ma bucur foarte mult , ca in sfirsit v-am gasit ..Dar sa incep intr-un fel ( am sa va rog sa-mi scuzati eventualile greseli gramaticale si de ortografie . Am invatat limba romana de la mama mea , care este de nationalitate Romana . Eu sint Roman dar m-am nascut in Texas , Dallas , Tatal meu este texan . In fine ..Am invatat limba romana de la mama mea . Saracuta de ea , si-a dat din greu osteneala , doar ca eu sint mau " greu de cap " . Deci va rog sa-mi iertati greselile . Thank You, People ) So , acuim locuiesc in Greece . Sint detasat la o baza militara USMC . People , am un aquarium de 63.4 US gallons ( 240 litri ) . Am avut pesti exotici pina acum .American cichlid species . Am o fetita de 5 ani . O minune . Si-si doreste clown fish ( You Know , Nemo , so and so ) Anyway ...Deci m-am hotarit . Am trecut de la apa dulce la aquarium marin. Am gasit un Pet City Store . Timpul de acolo mi-a zis sa spal aquarium meu si tot ( filtru + ) Si apoi sa introduc apa curata de la robinet . Mi-a dat alte chestii de ceramica alba sa le introduc in filtru si un fel de bumbac alb . Am facut tot ce mi-a zis . De fapt are o camera de chat si a fost tot timpul cit am curatat aquarium meu , on line . Domnul respectiv mi-a dat si urmatoarele produse :

1. DuplaMarin Premium Salt ( sare - am si introdus-o in aquarium ) - http://www.dupla.com.au/marin/pages/salt.php?m=t

2. CaribSea Arag-Alive ( nisip viu )- http://www.caribsea.com/pages/products/aragalive.html

3. Sea Berlin Air 90 Skimmer ( un fel de tub din plastic ) http://www.saltwaterfish.com/Red-Sea-Berlin-Air-90-Skimmer--In-Tank_p_1475.html#

4. JBL ProSilent S-500 - o pompa de aer - http://www.aquaristikshop.com/e_Produktinformationen/JBL-ProSilent-S-500.htm

5. JBL Cristal Profi External Filter e-series - Un filtru extern - http://www.zooplus.co.uk/shop/fish/filters_pumps/canister_filters/jbl/102999

6. 10 kg piatra vie

Dragii mei , acum eu am introdus doar sarea in aquarium . Merge si filtrul si tot ( incalzitor , un ventilator pt corali + ) Deci Domnul de la Pet Shop mi-a zis ca miine am sa introduc nisipul viu si apoi dupa doua zile Skimerul si imediat sa introduc 4 pesti ( doi clown si nu mai stiu eu ce ). Eu am mai itrat aici pe forum si am mai citit cite ceva ..Si sincer chiar ma c-am sperie . Adica , domnul de la pet shop mi-a zis ca pot sa introduc pestii in 3-4 zile ..Wow !!!!!!! Adica , dragii mei , asa ceva e posibil ????

Eu l-am rugat pe domnul de la pet shop sa-mi recomande ceva cit mai economic posibil . Nu-mi doresc corali si mai stiu si eu ce chestii delicate . Imi doresc doar 6-7 pesti viu colorati si clown . Atit .

Domnilor , va rog din tot sufletul sa ma ajutati si pe mine cu ceva sfaturi . Daca puteti sa-mi scrieti ceva despre toate chestiile de mi le-a dat de la Pet Shop . Cid de bune sint si mai stiu eu ce . Au fost cele mai iefitine din Store .

Va rog foarte mult sa ma ajutati si pe mine . Sincer , va ramin recunascator . Acum 2 saptamini am gasit aci pe forum doi dfomni foarte fain . Acum nu mai stiu nimic de ei .

Astept ceva recomandari practice .Sfaturi .

Domnilor , va multumesc foarte mult .

Sarbatori fericite . God Bless

Ce fain ar fi sa mearga chestia cu noul aquarium . Fetita mea ar fi super incintata . Va multumesc .

Achilles Jonson - US
[Email] [Yahoo!] aim icon [MSN] [ICQ]
brawn
Membru de baza

IP:

Bine ai venit, marinarule!

Nu am nicio experienta cu acvariile marine, dar din ce am citit este destul de diferit fata de bazinele de apa dulce. Pe acest forum exista cativa membri care se pricep foarte bine la marine si sunt sigur ca te vor ajuta (vezi ca este o sectiune dedicata apei sarate). Nu as urma sub nicio forma sfatul vanzatorului referitor la introducerea pestilor. Iti doresc mult succes!
Ma intreb ce vei face cand fiica-ta se va indragosti de Flipper
P.S. Scrii excelent in romana!
US_Marine
Junior member
[Avatar]

IP:

Domnule Brawn ,

Permite-mi sa-ti multumesc foarte mult pentru raspuns. I appreciate you .

Mama mea iti transmite salutari si sarbatori fericite . A venit impreuna cu noi din US . Va ramine in Greece pt sarbatori .

Draga Domn Brawn , am sa incerc sa gasesc " sectiunea dedicata apei sarate " .

Multumesc f.foarte mult

Best Regards

Achilles Jonson - US
[Email] [Yahoo!] aim icon [MSN] [ICQ]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: