[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Un alt pc.ciprian ...discus lover  XML
Forum Index » Cichlidae
Author Message
pc.ciprian
Moderator
[Avatar]

IP:

Putini dintre voi , in mare parte doar cei care m-au vizitat, stiu ca detin si un jewel vision 180 plantat foarte low-tech cu discusi. Ca pe viitor urmeaza unu mai mare e partea a 2-a. Astea sunt mici detalii....
Ca sa trecem la subiect...de ceva timp s-a ales o pereche superba intr-un san merah si un red marlboro , au inceput sa depuna in plantat. I-am lasat de 2 ori. Prima au mancat icrele dupa 24 ore iar a 2-a oara au mancat puii cand si-au luat zborul. Asa ca am decis a 3-a oara sa ii mut in steril. Zis si facut, am luat un cub cu latura de 38, pt ca discusii care ii am nu sunt exemplare exagerat de mari iar spatiul respectiv e mai mult decat necesar pt depuneri .....am imbracat peretii in coala alba, am pus apa din bazinul in care ii aveam, am bagat un burete, ridicat temperatura si pus con..... A 2-a zi s-au si pus pe prostii

Cam asa aratau in prima zi:

image image image

Pentru ca nu am pus albastru de metil din prima zi cand au depus, cam jumatate s-au albit...bine ca mi-am dat seama atunci si am pus, restul au eclozat ...dupa 3 zile de dat din coada si plimbati pe fiecare parte a conului si-au luat zborul, asa miiici si pricajiti de nu`i adevarat.
image image image

Ei bine iata ca de aproape o saptamana de la eclozare acestia au inceput sa prinda unic de pigment si sa fie mai activi in card, pana acum erau fiecare de capu lui. Asa ca am zis ca e timpu pt o sedinta foto.... Am suplimentat lumina si iata ce a iesit:

image image image image image

image image image image

Acum....schimburi dese de apa, caldurica, liniste si multa atentie. Am pus la eclozat artemia, si sper sa reusesc sa ii intzarc si sa o duca bine Poze cu siguranta vor mai veni pe viitor dupa cum evolueaza

Inceputul | 100x60x45 first setup ADA | 100x60x45 JBL | 30cm ADA Cube | 100x60x45 Tropica Garden | 100x60x45 Tropica Moss | 30cm Nano Reef Cube (inceputul) | 100x60x45 Rimless Reef | 200x80x65h Reef Coloristic | ... ?
[Email] [WWW] [Yahoo!]
djphazer
Senior member
[Avatar]

IP:

Sa-ti traiasca si sa-ti creasca ! Si cat mai multe depuneri !

.
[Email] [Yahoo!]
cirotariu
Senior member
[Avatar]

IP:

Sa-ti traiasca micutii, cipriane. Frumoase exemplare. Cred ca esti un "tatic" fericit sa vezi puii aia cum stau lipiti de parinti.

Citius, altius, fortius... acvarius
[Email] [Yahoo!]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Bravos domnule. Pe zi ce trece ne uimesti.
Sa fie intr-un ceas bun si sa fie sanatosi. Si sa creasca mari si voiosi si voinici.

This message was edited 1 time. Last update was at 14/10/2010 12:07:00

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
vereb
Senior member
[Avatar]

IP:

Bravo

Sa-ti traiasca

fostul user ozy
[WWW]
pc.ciprian
Moderator
[Avatar]

IP:

Multam de urari, ma bucur ca v-am incantat privirile...eu cel putin mi le incant zilnic

@alber ce sa fac...daca n-am update`uri cu plantatu, bag cu altceva ....stai sa vezi pico de pe birou ca i`am dat reset, dar momentan inca e tulbure )

Inceputul | 100x60x45 first setup ADA | 100x60x45 JBL | 30cm ADA Cube | 100x60x45 Tropica Garden | 100x60x45 Tropica Moss | 30cm Nano Reef Cube (inceputul) | 100x60x45 Rimless Reef | 200x80x65h Reef Coloristic | ... ?
[Email] [WWW] [Yahoo!]
bitanu
Senior member
[Avatar]

IP:

AAAh, manca-iar tata de frumusei ce sunt ei! Bai nene, mai ai multe acvarii? Pun pariu, ca-n baie nu ai!

,,Primavera,, / ,,Oland-Scape,, / ,,Intermedius,, / ,,ONE,, by Daniel Bitanu

Respect pentru acvaristii: Sebastian Costin, Ionut Godea si altii.
pc.ciprian
Moderator
[Avatar]

IP:

bitanu wrote:AAAh, manca-iar tata de frumusei ce sunt ei! Bai nene, mai ai multe acvarii? Pun pariu, ca-n baie nu ai!

Nu dar niciodata nu e prea tarziu ....

[Email] [WWW] [Yahoo!]
Lazar Ginel
Ogar batran
[Avatar]

IP:

Eu ,ca Ogar batrin, pina nu-i vad intr-un acvariu de cel putin 300 de litri nu am sa dorm linistit
Asa ca asteptam noile poze cu ei in casa noua

Ogar batrin dar.... cu miros fin
cirotariu
Senior member
[Avatar]

IP:

Taci ca a zis si ceva de un "pico". Sunt curios, ce "belele" mai ai si in ala? Ca acum ma supar, ma sui in masina, ma duc pana la Bacau si iau acvariul postat de Aqua, cel de 100x30x30 (interesante dimensiuni), ii fac un capac homemade si ma apuc de acvariul 2 (lucru care ar insemna sa dorm cu el cu tot pe holul blocului). Mda, si cand m-am trezit era dimineata...

Da, deci poze cu pico sa vedem si noi, musiu cip...

[Email] [Yahoo!]
pc.ciprian
Moderator
[Avatar]

IP:

cirotariu wrote:Taci ca a zis si ceva de un "pico". Sunt curios, ce "belele" mai ai si in ala? Ca acum ma supar, ma sui in masina, ma duc pana la Bacau si iau acvariul postat de Aqua, cel de 100x30x30 (interesante dimensiuni), ii fac un capac homemade si ma apuc de acvariul 2 (lucru care ar insemna sa dorm cu el cu tot pe holul blocului). Mda, si cand m-am trezit era dimineata...

Da, deci poze cu pico sa vedem si noi, musiu cip...

Ete-l aici in setupurile vechi , cel nou sa se limpezeasca intai si sa termin de pus tot in el ca mai am ceva fissidens de pus pe ici pe colo

lazarginel wrote:Eu ,ca Ogar batrin, pina nu-i vad intr-un acvariu de cel putin 300 de litri nu am sa dorm linistit
Asa ca asteptam noile poze cu ei in casa noua

300nu, dar 250 da ....din pacate inca stau cu parintii care sunt paranoici si din cauza la mass-media noastra cred ca vine un cutremur mare ...si ce-o sa facem cu juma de tona de apa prin casa . Eu am sugerat sa dam gauri de scurgere in peretii exteriori, macar scapam mai repede de apa

[Email] [WWW] [Yahoo!]
bitanu
Senior member
[Avatar]

IP:

Retrage-ti cuvintele despre cutremur! Daca citeste sotia mea asa ceva, isi pune mainile-n-cap si-ar zice ,,Si-acum alt acvariu mai mare?! Aaa?" Ca sa fiu alaturi de prietenu ,,cirotariu"

,,Primavera,, / ,,Oland-Scape,, / ,,Intermedius,, / ,,ONE,, by Daniel Bitanu

Respect pentru acvaristii: Sebastian Costin, Ionut Godea si altii.
cirotariu
Senior member
[Avatar]

IP:

Gata, m-am delectat cu picollo, frumos, ce sa zic... Misto ideea cu cladophora rasfirata.
@bitanu, ce sa ii faci si cu nevestele astea... nu prea putem sa sarim calul, ca de, nu se poate... Facem si noi cat putem. De fapt, sa fac o paranteza observata pe propria piele: nevasta practic e o ambitie in plus sa faci un acvariu "tare". Pentru ca daca e bine intretinut si frumos, ei ii va placea si ii va placea tot mai mult, si va "inchide ochii" la mici achizitii sau mai mari. In schimb, daca te tot vede ca te chinui si stai calare pe el si plantele&pestii nu arata mare lucru, o sa se plictiseasca repede si o sa auzim chestii de gen "Da' mai termina domne cu mlastina aia, nu vezi ca nu te pricepi?" Alt atu ar fi copilul, daca ii place "coltul de rai" si zambeste la el, e inca o bila alba. Deci, tot raul spre bine . Inchid paranteza si scuze de off-topic
Hai cu limpezirea lui musiu pico

[Email] [Yahoo!]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Eu ce sa mai zic...se lipesc pestii de tine ca marca de scrisoare! Bafta si succese ca vad ca esti facut sa cresti pesti. Se vede ca ai suflet bun. Stii ce se spune despre oamenii care iubesc animalele, nu? Acum, nu ca ne cunoastem noi, dar ai un suflet nobil si iubitor de tot ceea ce este frumos! Daca toata lumea ar invata sa respecte si sa iubeasca si micile vietati care ne fac viata atit de frumoasa si aduc un strop de liniste si culoare, poate cu totii am fi mai buni, mai putin egoisti si am pune mai mult suflet in ceea ce facem zi de zi!

Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei pentru ca meriti! Si ei merita un stapin iubitor si grijuliu ca tine!
pc.ciprian
Moderator
[Avatar]

IP:

Dolly wrote:Eu ce sa mai zic...se lipesc pestii de tine ca marca de scrisoare! Bafta si succese ca vad ca esti facut sa cresti pesti. Se vede ca ai suflet bun. Stii ce se spune despre oamenii care iubesc animalele, nu? Acum, nu ca ne cunoastem noi, dar ai un suflet nobil si iubitor de tot ceea ce este frumos! Daca toata lumea ar invata sa respecte si sa iubeasca si micile vietati care ne fac viata atit de frumoasa si aduc un strop de liniste si culoare, poate cu totii am fi mai buni, mai putin egoisti si am pune mai mult suflet in ceea ce facem zi de zi!

Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei pentru ca meriti! Si ei merita un stapin iubitor si grijuliu ca tine!

Nu pot sa zic decat:

iti multumesc de cuvintele frumoase si de urari

[Email] [WWW] [Yahoo!]
pc.ciprian
Moderator
[Avatar]

IP:

Azi au implinit 9 zile de cand si-au luat zborul, iata cateva poze cu ei :

image image image

image image image

[Email] [WWW] [Yahoo!]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Da' cu ce ti-am gresit, pacatele mele? de ce ai luat atata boala pe noi? Vii zi de zi si ne strici ziua cu poze d'astea? Pai e frumos asa?Ia vezi ca stricam prietenia, asa nu se mai poate.

Felicitari Ciprian si multumim pentru poze. Frumosi pesti, frumoase pozele ce sa mai zic. Se vede pasiunea si "mana" ce sa mai la deal la vale.

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

O adevarata incintare!
cirotariu
Senior member
[Avatar]

IP:

Nu am ce sa mai completez ca laude la ce s-a spus, decat ca e una mai frumoasa decat celelalte. Stii ca ar merge facute niste postere tare faine din pozele tale...

[Email] [Yahoo!]
pc.ciprian
Moderator
[Avatar]

IP:

stiu, d-asta sunt doar redimensionate pe forum, intr`o oarecare masura ma gandesc ca ar fi trebuit sa pun si watermark

[Email] [WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Cichlidae
Go to: