Nici eu nu ti-as recomanda sa folosesti testele gen 4 in 1 .. 5 in 1 and so on ...
De exemplu eu cu un astfel de test am undeva la 7.2 PH in acvariu ... iar controlerul de la Dennerle imi arata ca am 6.5. Dupa cum vezi este o diferenta chiar mare intre cele 2 valori iar eu unul tind sa ii dau "dreptate" sondei de Ph

nu testului 5 in 1.
Asa ca eu as zice sa incepi sa folosesti teste individuale. Sunt la fel de precise ca si cele din kiturile asa zise "pro" si in plus refillurile sunt chiar ok ca bani.
Daca de duci pe "geanta de teste" ... asazisele kituri cu teste vezi ca acolo ai sa gasesti si teste care chiar nu o sa le folosesti. Adica teste de O2 , Si, si alte nebunii ... nu zic acum ca nu sunt bune .. sunt ok .. dar sa fim seriosi nu cred ca ai sa vrei sa faci tu v-odata astfel de teste. Dar cand cumperi kitul banii ii dai si pe alea
Eu unul mi-as cumpara kituri separate de : NO2, NO3, PO4, Fe si Ph, Kh, Gh daca vrei si gata. Ah da si stai cu ochii pe JBL ca au anuntat ca vor scoate (trebuia sa fie pe piata dar din motive "tehnice" au intarziat) si test de K.