[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
neoane  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
liviujosceanu
Member

IP:

salutari. am si eu o intrebare . am facut un capac pt acvariu care are 6 tuburi mici ( 20W bucata) puse la el , distanta de la neon la luciul apei este de 13 cm pt ca nu am putut sa le pun mai jos din cauza intaritoarelor la acvariu. sa incerc sa le pun mai jos? la ce distanta sa fie de apa ?
[Yahoo!]
Anubias
Senior member
[Avatar]

IP:

Eu am 5-8 cm. E vreo problema?

Sa aveti apa cristal in acvariu!
Galeria mea
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Anubias wrote:Eu am 5-8 cm. E vreo problema?
Daca n-ai pesti care sa faca salturi (niste oscari in momentu' hranirii ) nu-i problema. Eu am chiar 3-4 cm la unele acvarii ....... am pus tuburile pe intaritoare .

liviujosceanu wrote:distanta de la neon la luciul apei este de 13 cm pentru ca nu am putut sa le pun mai jos din cauza intaritoarelor
Sincer sa fiu nu inteleg cum te pot incurca intaritoarele ....... intaritoarele nu vad cum pot fi mai sus de marginea acvariului , nivelu' apei presupun ca e la vreo 3-4 cm sub marginea acvariului ....... sau imi scapa mie ceva ....... oricum nu conteaza, e bine si la 13 cm - cred ca ai pus si reflectoare .

P.S. Ai lasat un mare mister neelucidat :nutz: ....... nu ne scoti din necunoastere?

Poze: smilie ... Poze cu plante
liviujosceanu
Member

IP:

nop. nu e asa. de la apa pana la marginea acvariului adica sus sunt 10 cm pt ca am acvariul din geam subtire si daca ilmai mult mi-e frica sa nu ii inund pe vecini . daca e mai aproape de apa e mai bine ? sau care e diferenta ?
[Yahoo!]
viviparu'
Senior member

IP:

Nu e absolut nici o problema cu distanta ta de 13 cm.

Oare unde vom gasi atatea intrebari pentru cate solutii avem?
[Email]

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: