[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Filtru intern DIY  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
salapiat
Junior member
[Avatar]

IP:

Filtru intern iestin care functioneaza in acvariu de 100 de l. Este confectionat din sticla la o sticlarie oarecare. costul total este pe la 35- 40 ron. Isi face treaba foarte bine, apa cristal intru-un acvariu umpic suprapopulat si mediu plantat.
Aceste dimensiuni sunt in cazul meu dar pot varia de la caz la caz in functie de acvariu, powerhed. Am calculat dimensiunile astfel incat sa incapa un powerheaad BOYU cu un debit de 550l/h si in acelasi timp sa nu imi creeze un curent foarte puternic in acvariu. Acvariul meu are dumensiunile de 65*40*55 si filtrul este montat astfel incat sa sufle in lungine creind astfel un curend moderat, placut ociului si pestilor cred. In interior se potriveste exact cate jumatate de burete Burete Juwel Bioflow-jumbo (taiat pe jumatate) care se gasesc la magazinele de specialitate.

Daca aveti si voi idei ca sa imbunatatim acest filtru sunt deschis experimentarilor ca doar nu l- am facut perfect din prima
 Filename IMG.pdf [Disk] Download
 Description No description given
 Filesize 550 Kbytes
 Downloaded:  67 time(s)

This message was edited 1 time. Last update was at 17/09/2010 20:59:20

popey
Membru de baza
[Avatar]

IP:

salapiat wrote:Filtru intern iestin care functioneaza in acvariu de 100 de l

mai incerci odata sa spui ce ai vrut sa spui mai sus? si , sa ma ierte lumea buna de pe aici, in ultima vreme sunt tare deranjat si inervat de nesimtirile care se prcatica prin jurul meu, asa ca sa nu ma revars asupra unui nevinovat care poate nu e rau intentinat ci doar nestiutor. treci te rog pe la sectiunea aia in care iti treci locatia si alte date fara caracter personal dar pe care din bun simt pentru utilizatorii acestui forum este bine sa le completezi, si apoi reformuleaza intrebarea. Asta deoarece pe acest forum totul se bazeaza pe respect .stima.

This message was edited 2 times. Last update was at 17/09/2010 21:05:55

nimeni nu s-a nascut invatat, dar multi au murit prosti
[Email] [Yahoo!]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

@ Popey - observatie foarte corecta.

Incercati oameni buni sa va exprimati clar si explicit ce vreti si ce doriti sa aflati. Nimeni nu e dator sau platit sa o faca in locul vostru. Iar daca ceva nu merge, va zburliti tot la noi. Incercam sa ajutam cit si cum putem, dar lasati-ne sa o facem. In acest fel, nu se poate.

@salapiat - te rog sa treci de urgenta la rubrica Despre noi, sa citesti regulamentul, sa dai dovada de respect fata de membrii acestui forum si sa te prezinti asa cum trebuie.

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: