[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Vand aranjament cioate pentru aquascape - deosebit -  XML
Forum Index » Vanzari
Author Message
Sebastian Costin
Alchimistu'

IP:

Se scoate la vanzare aranjamentul de crengi de mai jos.
Sunt decojite, uscate, nu elimina substante nocive.
Pretul este de 300lei plus taxe postale
image

Evolution reef - Aquaforest
Picolino – Optiwhite cube - retras
Lofty
De-al casei
[Avatar]
IP:

Crengile plutesc?
Ce lemn este?
Sunt prinse intre ele cu ceva sau le-ai rasfirat asa pentru un exemplu relevant?
Vinzi si la bucata?

Dupla & Dennerle - 360 l si Malawi - 550 l
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

De ce sunt negre pe alocuri?

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
Sebastian Costin
Alchimistu'

IP:

Lofty wrote:Crengile plutesc?
Ce lemn este?
Sunt prinse intre ele cu ceva sau le-ai rasfirat asa pentru un exemplu relevant?
Vinzi si la bucata?

Crengile sunt uscate, si nu sunt prinse intre ele, este doar un exemplu pentru prezentare.
Pe alocuri sunt negre deoarece nu am reusit sa le curat de coaja.
Pentru a nu pluti este necesar sa legi o greutate oricare ar fi: plumb , piatra

Lofty
De-al casei
[Avatar]
IP:

M-ar interesa pentru bazinul de 360 de litri... insa...

1.
Sebastian Costin wrote:Sunt decojite...

Sebastian Costin wrote:...nu am reusit sa le curat de coaja

2. Ma intereseaza in special: Ce fel de lemn este? (si de aici deduc eu si raspunsurile la intrebarile nepuse: "coaja aia nu putrezeste?" si de unde stii ca "nu elimina substante"?)

3. De unde ar trebui sa leg o greutate ca sa imi stea exact in pozitia aia?

Dupla & Dennerle - 360 l si Malawi - 550 l
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Deci sa inteleg ca tot aranjamentul tau nu e de fapt pregatit pentru acvariu. Nu ai precizat daca ai fiert crengile in apa cu sare, daca le-ai lasat mai apoi in apa curata, etc. Pentru ca daca faceai toata treaba asta nu mai pluteau. Logic, nu?

Ai omis niste informatii pe care orice cumparator de buna credinta ar fi trebuit sa le stie inainte de incheierea tirgului. Iar lucrurile astea nu prea se fac. Cel putin intre negustori cinstiti.

Si mai e ceva care imi da cu radical - cum adica sa leg pietre sau plumb de ele ca sa nu pluteasca? Cite pietre mi-ar trebui sau cit plumb? Si de unde sa-l iau pe cel din urma? Apoi plumbul e nitel cam toxic pentru acvarii, in caz ca nu stiai. Chiar daca vinzatorii din piete mai dau plante la bucata cu plumb ca sa le tina la fundul bazinului, asta nu inseamna ca trebuie plantate ca atare.

Pacat de crengi...chiar mi-au facut cu ochiul de prima data de cind le-am vazut...
Sebastian Costin
Alchimistu'

IP:

Buna,
Crengile nu sunt tratate deoarece sunt din lemn de salcie japoneza care elimina diste substante benefice mediului acvatic (vezi apa verde)
Daca fierbi crengile sau le imbibi cu apa (deci le tratezi - cum spui tu) si le scoti, iar ele se usuca, asta nu inseamna ca ele vor pluti dupa 2 saptamani se stat afara.
Poti sa pui pe aranjament o greutate care sa le tina sub apa 2-3 saptamani si apoi o scoti, nu vor mai pluti.
Pretul de 200lei iti face cu ochiul?

Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Daca dadeai toate aceste detalii de la bun inceput, era altceva - si nu ma refer la pret. Dar asa e cind nu stii sa-ti pui marfa in valoare - iti pierzi din clienti.
Pe mine nu ma mai intereseaza, multumesc frumos. Acvariul l-am startat deja si nu mai umblu la decor. Este adevarat ca am zis ca aranjamentul este unul deosebit si imi mentin parerea, dar, cum la vremea respectiva nu ai dat prea multe informatii, m-am orientat spre altceva.

Forum Index » Vanzari
Go to: