RECTIFICARE :
Ca sa vin in intampinarea celor care vor sa se apuce de acvaristica marina, si care isi doresc un kit marin echipat , ofer urmatoarea solutie :
-
Acvariu marin : 100 L brut sticla 8mm , marginea rotunjita , capac - 120w-T5 (10.000k + actinic) , racit cu 2 coolere , moonlight , prevazut cu refugium(prezinta o serie de medii filtrante) , timere individual si separat pentru lumini . Poze :
poza 1 ,
poza 2
-
Stand acvariu : toti peretii din pal dublu , cant ABS , marginea rotunjita - exact pe formatul si dimensiunea acvariului, culoare neagra , gauri in spate pt fire, device-euri, etc . Poze :
poza 1 ,
poza 2
-
Pompe de curenti : 2 x nano wavemaker ( 2000L/h - fiecare ) + hydor flow . Poze :
poza 1 ,
poza 2
-
Pompa recirculanta : Hydor Eheim Plus - 2000L/h (legata la display->refugium->Hydor Flow->Hydor Flow) . Poze :
poza 1
-
Pompa de dozaj : Aqua-Medic SP 3000 - Ajuta la dozarea corecta a diferitilor compusi lichizi , ce dorim sa fie introdusi in bazin . Poze :
poza 1
-
alte deviceuri : Wavemaker 3000L/h , Wavemaker Sicce , Lampa submersibila pentru cresterea macroalgelor in refugium , densimetru ,termometru digital , priza programabila , incalzitor + BONUS : 7 kg sare marina .
PRET TOTAL = 1100 RON
OPTIONAL se poate lua in calcul si :
-
protein skimmer : Aqua-Medic Turboflotor 1000 multi SL . Protein skimmer foarte performant , ce poate duce acvarii de pana la 1000L . Eu il folosesc hand-on , si mi-a tinut extrem de bine acvariul din poza :
nano-reef .Mai multe detalii despre skimmer gasiti pe site-ul importatorului :
aici . Poze cu skimmerul :
poza 1
PRET TOTAL KIT MARIN + SKIMMER = 1600 RON
Pachetul de mai sus reprezinta o solutie completa , in configuratia de mai sus reusind sa imi tina ok acvariul din semnatura .
Pentru alte detalii , nu ezitati sa ma contactati .