[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Experimentum aquarius.  XML
Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Author Message
szaki
Junior member
[Avatar]

IP:

Multumesc domnilor pentru critici, aprecieri si sfaturi!

Nici gand sa scot blyxa japonica . Momentan inmultesc deoarece urmeaza sa populeze tot spatiul frontal in acvariu. Vom vede ce va iesi...

Totodata ma gandesc sa introduc in acvariu si staurogyne repens pentru a forma o tufa.

O sa pastrez numai 3-4 bucati de pogostemon helferi pe care o sa incerc sa cresc mai mariceli - ma gandesc in special la inlatime.

Va tin la curent cu evolutia aranjamentului.

Va urez o seara minunta si traditionalul ape limpezi!

This message was edited 4 times. Last update was at 30/12/2015 21:44:24

szaki
Junior member
[Avatar]

IP:

Poza de seara: Ludwigia inclinata variant verticillata 'Cuba'!

image

This message was edited 1 time. Last update was at 06/01/2016 23:42:38

szaki
Junior member
[Avatar]

IP:

Poza de duminica seara.

image

O sera minunata va doresc.
stefanp
Moderator

IP:

Tot aliniate ca soldatii vrei sa le tii

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
szaki
Junior member
[Avatar]

IP:

Am mari deficiente pe partea artistica al acvaristicii.
Poate va iesii ceva mai aratos urmatorul setup....
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Per ansamblu, arata foarte bine
Ai reusit in mai putin de 1 an sa ajungi unde am ajuns eu dupa 4 ani (poate si mai departe), asadar ma inclin in fata ta.

Eu personal as neglija un pic bazinul ca sa se formeze un pic de jungla, de salbaticie, sa mai rupa un pic barierele simetriei.
Pe felia libera din fata as planta parvula mini (din experiente iti spun ca va schimba total aspectul bazinului). Tot o chestie de gusturi personale, as face coltul din stanga complet verde si in dreapta rosu (bariera de reinikii mini sa ramana asa cum e). Pentru partea din spate, as indesa in spatiile libere acicularis cat cuprinde (plantate in ghivechi din plastic, sau orice anti-invazie).

Si un fel de critica, bazata tot pe gusturi personale - pietrisul ala e naspa rau, eu as face tot posibilul sa gasesc niste volcanit pe stil vechi (eventual combinat cu un filtru de substrat, pentru o mai mare masa de bacterii).

Sunt cu ochiu' pe tine, sa vad ce mai mesteresti

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
szaki
Junior member
[Avatar]

IP:

Multumesc Nea Dan pentru sfaturi si pentru cuvintele frumoase! E bine de stiut ca Batman e in preajma !

Am notat sfaturile si criticile tale. Ai perfecta dreptate, pietrisul e naspa rau! Am luat deja masuri si am achizitionat cca. 35kg de volcanit tip nou si 10kg de volcanit tip vech. Dar ma tem ca nu va fi suficient (pentru noul proiect).
Motivul pentru care nu am schimbat substratul este faptul ca ma gandesc sa schimb acvariul. Vreau un acvariu care sa aiba latimea cel putin 50-55cm fata de 40cm ce am acum si fara plasticul de pe partea de sus (inutil pentru mine deoarece am lampa suspendata). Langa acvariul nou vreu sa suplimentez si filtrarea cu un Eheim 2078 Professionel 3e 700 si sa montez pe iel al doilea reactor Co2.

Pe scurt astea sunt proiectele pe termen scurt/mediu. Urmeaza sa deschid un topic separat la timpul potrivit.

Intre timp fac tot felul de experimente cu prezentul acvariu.
TrickyKid
Junior member
[Avatar]

IP:

am achizitionat cca. 35kg de volcanit tip nou si 10kg de volcanit tip vechi

De unde l-ai luat ca pe unde am sunat nu e pe stoc si ma intereseaza si pe mine?
szaki
Junior member
[Avatar]

IP:

Partial de la un coleg de pe forum iar restul de la AQUA-Life http://aqua-life.ro

This message was edited 1 time. Last update was at 12/03/2016 16:12:24

szaki
Junior member
[Avatar]

IP:

De data asta in locul traditionalului poza cu plante iata o poza cu unul dintre locatarii borcanului.

image
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Frumosi nasosii Imi plac cum se comporta in grup, parca sunt stergatoarele de la Dacia

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
szaki
Junior member
[Avatar]

IP:

dan.pavelescu wrote:Frumosi nasosii Imi plac cum se comporta in grup, parca sunt stergatoarele de la Dacia

Da! Si se misca al naibii de repede. Sunt greu de fotografiati.

Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Go to: