Dupa atata asteptare au venit shrimpii. I-am aclimatizat si acum sunt in acvarii. Pentruca acvariile sunt foarte mari pentru marimea lor, am pozat cate unul-doi in cadru. Pe viitor o sa iau un aparat mai tare sa fac si fotografii demne de ei
armonia vietii consta in echilibrul pe care il asiguram
multumesc baieti. Din acest transport pot spune ca cei mai sensibili au fost Yellow shrimp. Din 20 de buc au murit 8. In rest cam 1 de specie. Cel mai greu cu apa s-au acomodat black shrimp, dar atat ei cat si red bee shrimp au supravietuit in totalitate. Acum sa vedem cum se vor comporta in continuare. RCS si sakura shrimp sunt mai interesanti decat ce am vazut pe piata noastra. Rcs sunt mai rosii, si mai stralucitori, am primit chiar unele exemplare cu ochi- nu stiu ce culoare sa spun ca au, dar nu sunt negri. Au o culoare deschisa. La noi nu am vazut decat shrimpi(rcs si shirakura) cu ochi negri. Poze cu rcs nu am pus pentruca i-am bagat deja in acvariul mare unde mai aveam rcs si s-au amestecat pe acolo. Ideea cumpararii din afara de rcs a fost ca sa mai amestec sangele de provenienta
in curand Dragos. Am facut cateva filmulete cu ei dar nu sunt multumit de calitate( nu am un aparat performat). Trebuie sa maresc lumina la filmare/pozare ca sa iasa cat de cat ceva. Important este ca i-am stabilizat, au inceput sa creasca si sper sa vad cat de curand si pui de la ei
Bineinteles , filmuletele sunt scurte. Sunt superbi crevetii Bogdan. Asteptam sa umplii acvariile cu ei si sa incepi sa dai si la altii . Ceva observatii de cand i-ai adus, au inceput sa depuna sau altceva, esti multumit de filrare sau ai mai imbunatatit ceva?