[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Hallo!  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
omega-man
Member
[Avatar]

IP:

Hallo, numele meu este Cristian. Locuiesc in Germania, Sachsen - Riesa si am inceput de 2 saptamani un acvariu pe care il planuiesc de ceva timp. Bazinul are oficial 96 l....probabil doar vreo 90 fara substrat si cei cativa cm pana la buza superioara. Momentan nu am pesti, ma ocup cu ciclarea lui
Problema mea se refera la multitudinea de solutii pe care le gasesc in PetShop-urile de aici...cam pentru orice. Prin urmare va voi stressa cu multe intrebari de genul 'ce ar fi mai bun pentru....X sau Y?' Nu sunt limitat intr-un mod apasator de buget in ceea ce priveste acest proiect...vreau doar ca lucrurile sa iasa bine
Toate bune tuturor

You don't have to be good all the time. Only when it matters...
calin_gherman
Ultra High Member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit printre noi. Te invidiez, din punct de vedere acvaristic, pentru ca locuiesti acolo unde locuiesti si bogatia in fauna, flora si echipamente care exista in Ge nu se regaseste in nici o alta tara europeana. de pilda, Germania e tara cea mai apropiata de noi unde se gasesc frumosii Tropheus chaitika! ...prietenii stiu de ce!
Ai nimerit in cel mai potrivit loc ptr "educatia" acvaristica corecta!

http://www.acvariu.ro/coppermine/index.php?cat=12817
[Email]
petzka
Member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit!

Eu zic ca ar fi bine sa citesti toate sfaturile de aici, dar sa te inscri si pe forumurile din Germania si, in limita timpului disponibil, sa ne impartasesti experiente de pe acolo.

Acvariul meu: http://petzka.blogspot.com/p/acvariul.html
[WWW] [Yahoo!]
bobiciupe
Senior member
[Avatar]

IP:

acvaristiica se face la fel si in romania si in germania. difera doar potentialul hardware al acvariului si acvaristului. nu ezita sa ne intrebi, cred ca iti vom oferi cele mai bune solutii, mai ales daca spui ca nu esti restrictionat financiar.

Iar cind noi nu vom mai fi....vor fi altii
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: