Substrat Florapol de la Jbl + pietris bob de orez, cam 7-8 cm in spate si 4-5 in fata. Am pastrat cioturile de plante ramase de la experienta nefericita cu apa oxigenata si am mai adaugat cateva criptocorine si echinodorus. Initial algele au explodat din nou parca si cu mai mare avant (deh' aveau papa la discretie). Bomba de CO2 (reteta cu gelatina), numarator de bule din picurator de perfuzie, "difuzor" de CO2 DIY din tub de sticla indoit in forma de "U" + ventuza+ filtru de tigara. Aliati impotriva "invadatorilor" pomaceea + 2 pui de ancistrus
Populatia acum numara: 4 guppy (2+2) + 2 ancistrusi+ 2 xifo + puiuti de guppy (numar .... necunoscut

). Algele inca mai exista dar in numar foarte mic, puii de guppy vad ca le rontaie cu placere, xipho de asemeni sunt incantati de ele, geamurile mi le "curata" melcii si ancistrusii.
In concluzie .... pot sa spun ca nu mai sunt chiar atat de dezamagit ca la inceput si chiar imi face placere sa merg langa acvariu si sa privesc inauntru sau sa imi ghidez dupa deget mica "turma de rozatoare" (=puii de guppy)
Ideea cu apa oxigenata .... sper sa fiu printre ultimii care o aplica...
Imi cer scuze pentru calitatea pozelor dar sunt facute cu telefonul ....