[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Bine v-am gasit  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
aurel
Junior member

IP:

Ce v-as putea spune despre mine?
Sunt pasionat de acvaristica de când ma stiu, am avut mai multe acvarii cu bolborositor, iar la aceea vreme nu cunosteam alti pesti de cât vivipari si câteva cyprinidae.
Abia prin 2006 o data cu patrunderea mijloacelor de telecomunicatie moderne în rândul maselor s-a reaprins flacara pasiunii în mine.
Pe atunci consideram ca banalul neon este un peste pretentios iar o planta precum Hygrophila se adreseaza doar adevaratiilor cunoscatori în domeniu.
Eh între timp am vazut ca se poate mai mult de atât si exista o ramura a acestui hobby dedicata profesionistilor, spre care tind si eu.

Ce astept de la comunitatea acvariu.ro?
Exact ce ar trebui sa însemne o comunitate, un grup de oamenii care împartasesc acelasi hobby si colaboreaza în vederea dezvolt?rii acestei pasiunii cât si largirea comunitatii. Sunt interesat de orice tema legata de fertilizarea si iluminarea cât mai eficienta a bazinelor de apa dulce, v-am urmarit din "umbra" de ceva timp si sunt sigur ca voi g?si aici acvariati de la care am multe de învatat.

Va saluta un mic acvarist brasovean.

This message was edited 1 time. Last update was at 14/06/2010 22:52:21

popey
Membru de baza
[Avatar]

IP:

, fii binevenit, fii sigur ca , cu mic cu mare suntem alaturi de tine .

PS - nu mai scrie cu diacritice, nu mege pe forumul asta, ma dor ochii deja

nimeni nu s-a nascut invatat, dar multi au murit prosti
[Email] [Yahoo!]
Marti
Senior member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit!

Da-ne mai multe detalii (ce/cate acvarii ai, specii de animale si plante etc.).
Inca un lucru: completeaza-ti locatia in profil (o sa fie foarte util atunci cand o sa incerci sa cumperi/vinzi/schimbi ceva cu alti membri ai comunitatii).

Numa' bine!

setup 1 | setup 2
[WWW]
aurel
Junior member

IP:

Acvariu este un MP Aquapro 100, din Hornbach, 100x40x45
filtru Tetratec ex700 cu JBL MicroMec si JBL SintoMec
lampa suspendata 4x39 (Osram 865)
butelie CO2 de 4l cu reactor Dennerle cyclo turbo fara controller
substrat AquaBasis si Manado
Pesti: 6x Barbus tetrazona, 10 x Paracheirodon innesi (neoni), 6 x Siamese Algae Eater
Cateva dintre plantele prezente in bazin: Limnophila aromatica, Didiplis diandra, Micranthemum umbrosum, Rotala wallichii, Bacopa monnieri, Rotala rotundifolia, Cryptocoryne wendtii, Hygrophila polysperma, Echinodorus Tenellus (astept sa-si revina )
Fertilizare JBL ?i macro de EasyLife
o poza putin mai veche (facuta acum 10 zile)
image
RaresLuc
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut si bine ai venit pe forum!

Frumusel tare acvariul si mi se pare foarte interesanta combinatia de substraturi; pe aquabasis scrie ca se pune sub nisip si pe manado ca se poate folosi ca substrat individual, ce ai facut tu acolo mi se pare o solutie de boom planteicTM. Merg bine plantele de cand folosesti substratul asta?
[Email]
aurel
Junior member

IP:

AquaBasis este substrat fertil, Manado este inert chimic.
JBL recomanda folosirea lui AquaBasis impreuna cu Manado, se poate opta pentru Manado fara substrat fertil dar rezultatul nu va mai fi acelasi.

La vechiul setup am avut pietris de rau (quartz) impreuna cu bile de la JBL, nu pot spune ca plantele o duceau rau dar nu se compara cu AquaBasis-ul,
totusi acum regret putin ca nu am mai strans putin cureaua pentru o linie completa Dupla , poate la anu....

Forum Index » Despre noi
Go to: