[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Vand reductor CO2  XML
Forum Index » Vanzari
Author Message
m_3
Senior member
[Avatar]

IP:

Vand reductor CO2 cu un manometru pentru afisarea presiunii din butelie, reglaj fin si electrovalva. Electrovalva nu inchide corespunzator, motiv pentru care nu o folosesc. Poate cineva care se pricepe reuseste sa o repare. Reductorul insa e in perfecta stare de functionare. Reglajul fin putea sa fie si mai fin, dar in principiu se poate regla bine (la mine merge la 2 bule/sec constant de vre-o luna, de cand am reincarcat butelia). Filetul este standard, dar am intampinat probleme la butelia mea deoarece este groasa si din cauza electrovalvei nu puteam sa il infiletez. Asa ca un strungar priceput, mi-a facut o prelungire (se vede in poze), cu care se poate monta pe orice tip de butelie, atata timp cat butelia are filet standard.

Ca bonus se da si un bubblecounter si valva de sens din sticla, nefolosite. Au venit cu reductorul cand l-am cumparat, dar eu folosesc altele pe care le aveam cumparate deja.

Motivul pentru care il vand: un upgrade la instalatia de co2. Cautam o electrovalva si am dat peste un reductor care avea si electrovalva (Dupla) la un pret ok.

Poze: Link 1, Link 2, Link 3

Pret: 120 lei + taxe transport (Posta Romana sau curier, cum prefera clientul).
m_3
Senior member
[Avatar]

IP:

100 lei...
m_3
Senior member
[Avatar]

IP:

Multumesc, se poate inchide. Reductorul s-a dat.

Forum Index » Vanzari
Go to: