L=120 cm, l=50 cm, h=65 cm
2x54 W T5 - AquaMedic Reef White (10.000 K) + JBL Marine Day (15.000 K)
1x40 W T8 MarinGlo
T=26 C
Canistra Fluval 304 + un filtru intern Fluval 4 plus
15 Tropheus moori "Pemba" Orange + vreo 10 pui nascuti acolo, au vreo 3 cm acuma.
Substrat: spartura de coral fina.
Pesti papa Sera Granugreen, Hikari Cichlid Excel si Tropical Spirulina Superforte (36% spirulina).
Poze:
..... .....
..... .....
Cu toata lumina foarte intensa pentru un acvariu neplantat si foarte albastra ......... nu prea vad algele pe care le-as dori
Spirulina Super Forte nu se prea gaseste decat, eventual, la cutie de 1200 ml. Lu' Porcu cred ca-ai aduce un amic de-a lui, Peti, care are petshop in BM. Eu insa iau la galeti de 5 l de pe aquaristic.net, cand dam cate o comanda. E ceva distribuitor, in Arad, dar e palid de tot si parca lucreaza contra afacerii lui. Eu l-am contactat o data, nu aveau la 5 litri, nu aduc la 5 l si...frectie.
Da' pot afirma ca, dintre sortimentele care le dau pestilor mei, asta e preferata.
This message was edited 1 time. Last update was at 13/05/2010 18:02:41
Stati sa inteleg si eu. Porcu creste africani (aia parca sunt africani, nu?) in apa aia cu duritatea lui cvasi-inexistenta? Chiar si cu spartura de corali ca substrat... Categoric ceva nu e in regula cu lumea in ziua de azi.
Bravo Porc. Tot respectul!
This message was edited 1 time. Last update was at 14/05/2010 08:36:04
Geamu' e sters ....... ceea ce se vede si pare a fi mizerie ........ e vorba de zgirieturi ........ acvariu l-am primit cindva de la cineva care s-a mutat de la apartament la casa si nu mai avea loc ......... n-am nici cea mai mica idee cum a reusit sa-l zgirie astfel, partea buna e ca se vede asa oribil doar in poza, in realitate e chiar acceptabil.
minnardy wrote:Eu insa iau la galeti de 5 l de pe aquaristic.net
Granule sau fulgi? Plicurile pe care le am sint cu granule, am io ceva personal impotriva fulgilor .
Val wrote:Porcu creste africani (aia parca sunt africani, nu?) in apa aia cu duritatea lui cvasi-inexistenta? Chiar si cu spartura de corali ca substrat...
Da, Stapine, ceva nu-i in regula cu lumea, Porcu are africani, Constanta creste plante ........
Spartura de coral ridica pH-u' peste 7,5, spre 8. Poate chiar mai mult daca nu schimb apa ........ KH creste pe la 7, stiu ca pestii ar vrea mai mult, da' vad ca s-au adaptat.
IP:
Eu zic ca merge un anubias ici' colo,peste o saptamana niste valisneria in spate...si usor usor poti revenii pe calea cea buna .Felicitari nu iti aduc,ma gandesc ca cine stii ce o sa iti treaca prin cap sa transformi si sarcofagu' in cariera subacvatica .Insa vad mana de aquascaper in aranjarea bolovanilor .
Oricum de apreciat gestul de a avea si ciclide printre atatea plantate,per total imi place .
IP:
Eu stiu acvariul asta de cand era marin, foarte fain era si atunci.
Ne-a virusat Calin cu tropheusii lui si iata unde s-a ajuns.
Ca unul ce am vazut pe viu acvariul, desi nu prea imi place aceasta varietate de tropheus, pot sa spun ca e super si cum spunea
si pozele nu pot reda realitatea.
Parca vad ca pana la urma se transforma sarcofagu in tanganyika style, frontose, tropheusi si ceva synodontus.
Felicitari
RSV wrote:de apreciat gestul de a avea si ciclide printre atatea plantate
Porcu' are africani (aproape) fara intrerupere de prin 2000-2001 , nu-s astia primii ......... am mai avut Labidochromis, Pesudotropheus, Aulonocara, Julidocromis, Melanocromis, Cyrtocara si multi altii care nu-mi vin acuma-n minte ....... Imi amintesc cum m-am dus atunci la Bucuresti dupa ei .