[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Vand Eheim Vacuum Cleaner  XML
Forum Index » Vanzari
Author Message
BogdanC
Junior member

IP:

Aspirator de substrat automat (cu baterii) de la Eheim:

image

Este ca si nou, folosit o singura data cateva minute, test in timpul caruia mi-am dat seama ca este mult prea mare pentru acvariul meu de 20 litri si pentru spatiul in care il pot eu manevra. Mi se pare foarte bun pentru cineva cu acvariu mai mare (peste 40 litri, de ex.) si pietris mai grosier (peste 3 mm sa zicem - din cate am citit nu functioneaza la nisip si merge prost la pietris fin). Avantajul lui e ca retine mizeria mai usoara decat pietrisul intr-o sita fina care apoi se poate detasa si spala. Apa cu deseurile aspirate (antrenata de o elice din ferita) trece prin acest filtru si este imediat returnata in acvariu, curatata.

Puteti vedea cum functioneaza un asemenea aparat spre sfarsitul filmuletului de la aceasta adresa:
http://www.eheim.com/base/eheim/movies/Futter_Schlamm_GB.wmv

E complet cu baterii, in cutia lui, cu factura. Pret 200 RON, predare personala in Bucuresti. Imi cer scuze ca nu trimit in tara, dar nu am timp sa fac colete cu obiecte fragile.

Puteti posta mesaje aici sau pe privat. Multumesc!

This message was edited 2 times. Last update was at 10/05/2010 10:50:27

Detritus, detritus, detritus...ad infinitum

Forum Index » Vanzari
Go to: